Kotona taas…

Ihana olla taas kotona!!! Perjantai-iltana Kuuban reissulta kotiin saavuttiin väsyneinä mutta ruskeina. :D Kirjoittelen tänne paremmin matkakertomusta kunhan edistyn niin paljon. Kirjoittelen matkalla suloiseen Nalle Puh -vihkoseen joka päivä mitä oltiin päivän aikana koettu ja nähty, joten on helppo kirjoitella tännekin kokemuksista. Ei sitä kaikkea muuten enää muistaisi…

Aika väsy olo yhä on. Eilen innostuin väsymyksen keskellä tekemään töitäkin. Joku tilapäinen mielenhäiriö, mutta oli suorastaan ihana lisäillä kortteja kauppaani. :) Tänään Pia tuli Elmerin kanssa meille ja oli ”lapsilla” taas hauskaa yhdessä! Deea ja Elmeri ovat ihana vauhtipari, kauhea riehuminen koko ajan. Poju ei oikein ymmärrä nuorten puuhia, katselee vaan vierestä ja välillä murahtaa jos tulee tarvetta murahdukselle. Nyt on ihanan rauhallista, kun koirat ovat syvässä unessa! Ja nukkuvat varmaan koko illan, kun monta tuntia olivat hereillä tuossa päivällä.

Innostuin marsujen häkin tänään siivoamaan, kun eilen en vielä jaksanut. Ihana katsella kun tytöt hyppivät ilosta kun saivat puhtaat purut taas. :) Muutenkin eläinten huonetta siivoilin, kun lattialla oli jonkun verran taas purua ja heinää. Marsut niitä heittelevät häkistään.

Saatiin matkalaukutkin kotiin ei kovin kauan sitten. Pia oli juuri kotiin lähdössä, kun Finnairin auto tuli tuohon etupihalle ja kuski kaivoi autosta esiin meiän matkalaukut. Kiva! Ne jäivät siis perjantaina Amsterdamiin, kun kenttä oli ihan sekaisin eikä ne saaneet Varaderon koneen laukkuja siirrettyä jatkolennon koneeseen. Mutta tuostakin lentokenttäsekoilusta kerron lisää sitten kun edistyn niin paljon!

Ihanaa kun huomenna saadaan hakea postista kahden viikon postit!! On varmaan aika kasa postia kerääntynyt – tai niin ainakin uskon ja toivon. Ja huomenna saa laatikostakin hakea postia taas. Ihan kauheeta kun on ollut kaksi viikkoa ilman postin saamista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.