Pitipä perustaa ihan oikea blogi…

Jepulista, päätinpä sitten laittaa pystyyn ihan oikean blogin kotisivujeni ajatuksia-sivujen tilalle, kun tänne pystyy sitten lukijat kommentoimaankin ajatuksiani. Yksinkertaisempaakin tällainen blogiin kirjoittelu kuin se miten asian ennen hoidin. :)

Taistelua taas vaati että sain tämän asennettua, mutta onnistui lopulta! Suomenkielisen version asennuksen kanssa oli koko ajan jotain häikkää, joten jääköön englannin kieliseksi. Samapa tuo, kun englantia tulee nykyään niin paljon käytettyä päivittäin, niin ei sitä edes huomaa että minkä kielinen tää on. :D Ulkonäköä (siis blogin) tulen varmaan vielä muuttamaan, sitten kun on aikaa taistella sen kanssa. Kelpaa tämä tällaisenakin vallan mainiosti. Pääasia että asennus onnistui! Ja halusin nimenomaan omalle palvelimelle asennettavan blogin, joten hyvin tyytyväinen olen!

Vanhoja ajatuksia jos tahtoo lueskella niin niitä löytyy täältä.

Ja muistakaakin sitten välillä kommentoida höpinöitäni, ettei ihan yksinpuheluksi mene. ;)

Niin ja tänään ei tullut mitään kivaa postia. Ehkä huomenna löytyisi joku kortti vaikkapa postilaatikosta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.