Viikkovitonen 17 -07

Tuli jossain blogissa vastaan tällainen viikkovitonen-juttu, joka viikko viisi uutta kysymystä. Kiva idea, joten otanpa osaa. 🙂 Ja aiheena nukkuminen.

1. Missä ja miten nukut parhaiten?
Nukun parhaiten kotona tai mökillä tutussa sängyssä, Villen kainalossa turvassa. Ja vaikka jossain vieraassa paikassa olisi kuinka kapea sänky, vierekkäin pitää silti saada nukkua, ei eri sängyissä. Ja yhteinen peitto pitää olla, eri peitoilla ei osaa nukkua.
2. Koska viimeksi nukuit oikein, oikein hyvin?
Oikein, oikein hyvin… Oliskos ollut edellisviikon loppupuolella Rukalla, kun ei tarvinnut jokaisena aamuna herätä edes herätyskellon ääneen. Vaikka oli kapea sänky (ei ollut parisänkyä vaan kaksi erillistä), niin sai silti kapeassakin tilassa hyvin nukuttua. Ei tarvinnut nukkua koiranunta ja kuunnella unissaankin jos Deegu herää ja pitää juosta ulos pissalle sen kanssa.
3. Millainen olet yleensä aamuisin?
Tukka sojottaa pystyssä joka suuntaan, puhkun innosta kun saa mennä kylpytakissa ulos koiria aamupissattamaan. 😉 Palaan sisälle iloisena jos aurinko paistaa ja Deegu suostuu pissaamaan nopeesti. Jos papanoikin vielä, puhkun intoa! Mutta jos se vaan haukkuu/piehtaroi/haistelee eikä hajuakaan hädästä, tulee sisälle kettuuntunut Miia. Sillä Miia tietää että pian se pissaa sisälle. 🙁
4. Mikä on kaikkein jännittävin tai epätavallisin paikka jossa olet yöpynyt?
Jaa-a… Ei tule mieleen mitään erikoista nyt kyllä. Sanotaan vaikka että Havannassa, ei siellä joka suomityttö saa yöpyä. 🙂 Tylsä vastaus, mutta ei tule muuta mieleen.
5. Mikä on kaikkein sopimattomin paikka tai tilanne jossa olet nukkunut?
No, tulee mieleen vain koulu. Kesken tentinkin joskus nukahtanut. 🙂

2 comments

  1. Lumikkki says:

    Tulin vastavierailulle=)Todella kaunis blogi sinulle. Vaikutat ihan mielenkiintoiselta, joten saanko laittaa sinut minun kyläpaikkoihini?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.