Pieni puoti Blossom Streetillä

Debbie Macomber – Pieni puoti Blossom Streetillä

”Pystytkö ensivaikutelman perusteella sanomaan, kenestä tulee ystäväsi – yksi läheisimmistä?

Seattlen Blossom Streetillä olevan pikkupuodin omistaja, kolmekymppinen Lydia, on parantunut syövästä kahdesti. Nyt hän aikoo keskittyä tulevaisuuteen. Siihen tarvitaan rohkeutta.

Keski-ikäinen, statuksiin tarttunut Jacqueline tunnistaa, että hänen avioliittonsa on ollut tyhjä jo kauan. Lisää murhetta tuottaa oma rakas poika, joka on solminut ”epäsopivan” avioliiton.

Pörssimeklari Carol haluaa saada lapsen. Kahden epäonnistuneen koeputkihedelmöityksen jälkeen hän lähinnä toivoo ihmettä. Kolmas kerta toden sanoo.

Rajut kasvuiän kriisit kokenut nuori Alex on vihainen ja täynnä tuhoisia ajatuksia. Mutta ehkä hänelläkin on toivoa, jos oikea ihminen osuu kohdalle.

Kukaan ei voisi kuvitella, että näistä aivan erilaisista naisita tulisi niin läheisiä! Kukaan ei voisi tietää, mihin heidän ystävyytensä johtaisi…”

Toinen Debbie Macomberin kirja, jonka olen lukenut. Ei voi muuta sanoa kuin että ihan loistava kirjailija, suosittelen! Neljän naisen ystävyydestä kertova tarina oli todella hyvin kerrottu, kirjaa ei olisi välillä malttanut lainkaan päästää käsistään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.