Soluttautuja

Jasmine Cresswell – Soluttautuja

”Puolisotilaallisella äärioikeistolaisryhmällä ”Jordanin sotilaat” on pitkälle ulottuvia suunnitelmia luoda kaaosta USA:ssa. Tarkoituksena on räjäyttää moskeija, joka on täynnä ihmisiä – miehiä, naisia ja lapsia.

Hallituksen huippusalainen järjestö nimeltä Unit One saa hälytyksen. Järjestön paras agentti Melody Beecham määrätään soluttautumaan Jordanin sotilaisiin. Hänen ohjeensa on käyttää hyväkseen järjestön johtajan heikkoutta kaunisiin ja vaaleisiin arjalaisnaisiin.

Agettitoveri Nikolai Anwar työskentelee toisaalla: hänen on voitettava vaikutusvaltaisen senaattorin vaimon luottamus paljastaaseen hallitukseen liittyvän korruptioketjun keinolla millä hyvänsä. Nikolain uskollisuus Unit Onea kohtaan kuitenkin järkkyy hänen tunteidensa Melodya kohtaan voimistuessa…

Salaisissa tehtävissään niin Nikolai kuin Melodykin joutuvat soluttautumaan organisaatioon, jonka toiminta saattaa uhata tulevaisuutta jo muutenkin tasapainottomassa maailmassa, missä yksikin väärä siirto voi jäädä viimeiseksi!”

Mainio tarina, joka piti hyvin otteessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.