The Darwin Awards

”Darwin-palkinnon voi saada, jos parantaa ihmiskunnan geenivarantoa poistamalla siitä itsensä. Palkinto on varattu uskomattoman tyhmille ihmisille, joiden ei tulisi lisääntyä missään olosuhteissa. Siis ikinä.

Rikosetsivä Michael Burrows (Joseph Fiennes) saa potkut työstään, kun tulee päästäneeksi rikoksesta epäillyn karkuun. Filosofin oloinen pohdiskelija Burrows saa kuitenkin uutta työsarkaa suuren vakuutusyhtiön ottaessa yhteyttä. Vakuutusyhtiö haluaa luoda profiilin potentiaalisista Darwinin palkinnon voittajista – eli ihmisistä, jotka tyhmyyksissään telovat itsensä kuoliaaksi vakuutusyhtiön joutuessa maksamaan viulut. Burrows saa taisteluparikseen kovapintaisen vakuutustarkastaja Sirin (Winona Ryder) ja yhdessä tämä kaksikko lähtee jäljittämään Yhdysvaltojen kaheleinta porukkaa selvittääkseen millä eväillä Darwin-palkinto oikein irtoaa.

Darwin-palkinto ei ole mikään vitsi, vaan täyttä totta. Jotta minimoisit omat mahdollisuutesi päätyä palkintoraadin eteen, sinun on syytä katsoa tämä elokuva. Nyt tai heti.”

Saatiin tämä elokuva Kimmo-veljeltäni joululahjaksi ja nyt vihdoin katsottiin. Elokuva perustuu ihan oikeasti jaettaviin Darwinin palkintoihin ja oli ehdottomasti katsomisen arvoinen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.