Kalasaalis

Kalasaalis

Viime viikon maanantaina käytiin kurkkaamassa josko yhteen metsälampeen laitetut pienet katiskat olisivat saaneet ruutanoita vangittua. Olihan niitä, saatiin lisää ruutanoita taas kotiin pihalampeen. Hieno aurinkoinen ilta oli, kuten kuvista näkyy.

Ja muutama ruutana oli taas katiskaan jäänyt. 🙂

Tällä viikolla puolestaan löytyi erikoinen kala katiskasta ihan mökkirannasta eli Säkylän Pyhäjärvestä.
Katiskassa oli suutari, mutta harmi vain kuollut sellainen. Iso möhkäle! Tollasta olis ollut kiva maistaakin, mutta… Samassa katiskassa oli myös söpö pieni rapu, joka pääsi jatkamaan elämäänsä järvessä. Meille riittää Taistelurapu lemmikkiravuksi mökille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.