Askarteluostoksia

Askarteluostoksia

Laura kertoi blogissaan Basic Greyn uudesta paperisarjasta nimeltään Urban Prairie ja Google johdatti mut sitten Stop and scrap.com -kauppaan. Uusi tuttavuus tuo kauppa mulle, en ole tainnut koskaan edes vierailla siellä. Oli pakko tehdä ennakkotilaus yhdestä 6×6 tuuman paperilehtiöstä sekä rub oneista (siis siirtokuvista). 🙂 Paperilehtiössä on tällaiset paperit (pienemmässä koossa vain kuin tuossa linkissä olevassa vihossa) ja siirtokuvat on tällaisia. Toimitus vasta joskus lokakuun loppupuolella ja Suomeen ehtivät USA:sta koska lie, mutta onpa jotain kivaa ja odotettua joskus sitten postilaatikossa. 🙂

3 Responses »

  1. Oih, ihania <3!!! Kun seuraavan kerran teet tilauksia tollasiin ihanuuskauppoihin, mulle saa ilmoitella, voisin tilata samalla… vinkvink :)! Yksin en kuitenkaan saa aikaiseksi. Noi rub-onit… iiiihania!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.