Erilainen työviikko ja muuta höpinää

Erilainen työviikko ja muuta höpinää

Nyt on vähän erilainen työviikko alkanut, kun anoppi lentää tossa illalla Kyprokselle viikoksi ja saadaan Villen kanssa kahdestaan hoitaa kaikki hommat joita anoppi yleensä hoitelee. Saas nähdä miten pärjätään. On mua ainaskin koitettu hyvin ohjeistaa eikä tää aika vuodesta ole enää niin superkiireistä, joten kaippa me selvitään. 🙂 Toinen vastaava viikko on edessä sitten marraskuun alussa, kun matkustusvimman saanut anoppi suuntaa silloin Madeiralle. Onneksi mekin päästään ennen marraskuuta viikoksi Kreikkaan Santorinin saarelle. Kaipaa jo aurinkoa ja lämpöä!

Hiukan taas väsynyt olo, kun kuuden aikaan soi herätyskello ja nukkuminen jäi katkonaiseksi, kun Deegu heräili liian monta kertaa yön aikana steppailemaan lattialla ja välillä meni sänkyynsä nukkumaan ja välillä tuli mun viereeni. Deealla oli juoksuaika ja nyt sillä on lastentekoaika ja siksi se kai niin levoton onkin. Nylkyttää jopa Pojua välillä! 😀 Sitä se ei ole ikinä ennen tehnyt, mutta saapa Poju kestää sitäkin nyt sitten kuin mies. Onneksi tota ei kai montaa päivää enää kestä. Palaa sitten taas rauha taloon. Onneksi sain aamulla Villen lenkkikaveriksi heti sillon kuuden aikaan, ei muuten olisi jaksanut lähteä lenkille lainkaan. 3-asteinen ilma kyllä vei ainakin osan unihiekasta silmistä pois.

Tänään olisi illalla tarkoitus käydä veljeni Kimmon ja avovaimonsa Annin ekassa yhteisessä kodissa. Löysivät kerrostalokämpän ihan läheltä meitä, ei ole välimatka ainakaan esteenä vierailuille. 🙂 Kortti uuteen kotiin mulla onkin jo valmiina (näytän kuvaa kun kortti on uusille omistajilleen päässyt) ja jotain tuparilahjaa pitää päivän aikana kehitellä. On mulla jo yksi idea… Mutta siitä ei sen enempää, kun Kimmo saattaa tän mun höpinäni nähdä. 😉

Tilasin muuten joskus viikkokausia sitten (17.8.) itelleni uuden kannettavan tietokoneen ja jossain vaiheessa tuli postia, että toimitus viivästyy ja luvattiin 100 euron alennus jos haluaa viivytyksestä huolimatta pitää tilauksen voimassa. No, laskettu aika oli tossa edellisviikon lopussa, mutta konetta ei ole vieläkään näkynyt. Yliaikainen vaavi, mutta toivottavasti joskus maailmaan putkahtaa kuitenkin. 🙂 Ei vaan jaksaisi enää ikuisuuksia odottaa… Oon FujitsuSiemens-naisia, sellainen kone on nyt ja sellainen tulee olemaan se seuraavakin. Ei ole mitään valittamista, tosi hyvin toiminut tähän päivään asti. Tässä vanhassa alkaa vaan kapasiteettia olla sen verran vähän, että uusi tehokkaampi kone on kaivattu. Jos sen vaan joskus saan… Pistin asiakaspalveluun viikonloppuna kysymystä toimitusajasta, saas nähdä mitä vastaavat. Jos vastaavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.