Kaupan asennus loppusuoralla

Jeejee, vihdoin tuo mun Postcard Gardenini saa taas avata ovensa asiakkaille. :) Tai siis toivottavasti saa, ei sitä koskaan tiiä mitä ongelmia vielä eteen tuleekaan… Mutta oon saanut suomennoksen ja muut urakat vihdoin tehtyä ja aloin juuri siirtää tiedostoja ftp-ohjelmalla oikeaan paikkaansa. Toivottavasti kauppa toimii nyt sitten moitteettomasti. Yli viikon olen sen kanssa jo pähkäillyt, saisi alkaa pikkuhiljaa pelittää. :) Olen lähes tulkoon kaiken vapaa-ajan istunut nenä kiinni koneessa ja urakoinut ihan nukkumaanmenoon asti. Yllättävän iso projekti tuo! Toivottavasti sen arvoinenkin!

Uusia tuotteita odottaa myös kauppaan pääsyä. Niitä alan lisäillä tänään kunhan saan toisen työpaikan hommat tehtyä. Tulossa mm. ihania postikortteja (esim. mustavalkoisia, eläimiä, syksyä) ja laatikollinen kirjelehtiöitä+settejä. Odotan myös kaukomailta toista kirjepaperilähetystä. Onneksi tuo tuotteiden lisäys kauppaan helpottuu kummasti jatkossa. Ennen jouduin jokaisesta tuotteesta muokkaamaan neljä erikokoista kuvaa, tuon uuden kaupan kanssa riittää kun kerran muokkaa kuvat vähän pienemmäksi kuin skanneri kuvista tekee ja verkkokauppa itse tekee loput versiot. :)

Laitan myös 18.-28.9. välisenä aikana tehtyihin tilauksiin mukaan alennuskupongin, jonka voi sitten käyttää vaikkapa seuraavalla ostoskerralla. Pitäähän sitä vähän juhlistaa uudistunutta kauppaa! :) Ja käyttää hyväkseen uuden verkkokaupan alennuskuponkisysteemiä!

Nyt sitten vain toivotaan parasta että saan tuon kauppani toimimaan tässä aamun aikana…

5 thoughts on “Kaupan asennus loppusuoralla

  1. Vielä onkin tyhjää, tuli yllättäen ongelma ja tiedostot piti laittaa siirtymään uudelleen… Jospa nyt toimisi kun saan noi siirrettyä. :) Tai sitten pitää tapella lisää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.