Mustetta itkevä tulostin

Mustetta itkevä tulostin

Pitää taas kesken työpäivän näpytellä, kun on taas kaikki hommat tehty ja pitää vain kuluttaa aikaa. Tai kotona odottaa kauppani työt, mutta nekin oon ehtinyt jo esivalmistella täältä käsin. Pääsen sitten vaan pakkamaan tilaukset kun kotiin ehdin. Tai ensin pitää toki nautiskella aurinkoisesta syyssäästä tuolla ulkona koirien kanssa. Taitaakin olla viimeinen aurinkoinen päivä taas vähään aikaan, jotain sellaista sääukkeli aamulla puheli telkkarissa.

Niin, tuotiin aamulla mun vanha tulostin (+skanneri, toisin sanoen monitoimilaite) tänne töihin, ettei mun tarvisi aina ravata tietokoneeni kanssa Villen työpöydän luona kun jotain pitää tulostaa tai skannata. Laitetta paikalleen nostaessa huomasin että se vuotaa mustetta… KÄÄK! Me tuotiin se laite anopin autolla, tulostin takapenkillä….. Onneksi Ville oli laittanut tulostimen takin päälle sinne autoon ihan sattumalta. Takkikin onneksi musta ja sellaista materiaalia, ettei se ime mitään nesteitä. Pitää se takki silti pestä, kun muuten se tahraa ties mitä paikkoja kun takki päällä istuu johonkin autoon vaikkapa. Vähänkö olisi tullut paniikki, jos auton tummanharmailla (ei sentään valkoisilla) nahkapenkeillä olisi ollut mustia mustetahroja… Onni onnettomuudessa. Tuo laite lentää sitten tulostinten hautausmaalle, kun se muutenkin jo kettuili välillä silloin kun sitä käytin ja toi musteiden ulospäästö oli viimeinen tippa!

Marssin sitten heti yhdeksän jälkeen Mikko-veljeni työpaikalle ja ostin uuden laitteen. En tiiä onko mulla joku eurovääristymävamma päässä, mutta musta alle 55 euron monitoimilaite on HALPA! Canonin masiina tietty, en mä muuta suostuisi ottamaankaan.

Nyt on sitten hiano uusi laite työpistettä koristamassa. 🙂

Nappasin kuvan työpisteestänikin samalla kun kerran kamera käsilaukussa oli. Se muokkautuu pikkuhiljaa mun näköiseksi. Tää on siis mun kakkosaviomieheni entinen työpiste, kun se autojen maahantuontitoiminta muutti joskus keväällä (?!) naapurikuntaan. Siksi seinällä on vielä jotain autokuvia, mutta poistan ne vaivihkaa… 😉 Samoin tuon punaisen seinällä olevan mölkin tuolta mappien takaa. Ja noi mapitkin vois olla kaikki mustia…

Mun söpö kasvinikin näkyy kuvassa, pitäisi tuoda vielä toinenkin kasvi, kunhan muistaisi puutarhasta jotain alkuja ottaa. Ruukku jo odottaa kotona, kun kaksi niitä Ikeasta mukana tarttui samalla kun toi mun musta tuolikin ostettiin ja roskakori. Tietokoneelta näkyy BB (kuinkas muutenkaan) ja kuvaushetkellä menossa Postcrossing-kortin kirjoitus. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.