Auts

En ole vielä mennyt töihin, kun on vähän huono olo. Eilen illalla jo alkoi mahan kipuilu ja yhä vaan jatkuu. Pitää silti koittaa muutaman tunnin sisällä saada ittensä raahattua töihin, kun pitää mennä yhdeksi tai joskus niillä main Raumalle pankkiin allekirjoittamaan ne kakkosukkelini lainantakauspaperit. Mennään sinne anopin kanssa, kun se on toinen takaaja, joten ei tarvitse onneksi ite sinne ajaa.

Eilen tuli kivaa postia taas nauhakerhosta. Jouluisia nauhoja kokonaiset rullat ja kaverina vielä ehkä parikymmentä vihreää neliönmuotoista haaraniittiä. Noita nauhoja haluan ehdottomasti käyttää joulukortteilussa! Päätin myös jatkaa tuota nauhakerhoilua, kun otin siihen osaa aluksi kolmen kuukauden ajaksi kun en tiennyt millaisia settejä sieltä tulee. Tulee niin kivoja nauhoja, että tahdon ehdottomasti jatkaa!

Villen ei tarvikaan mennä satamaan tänään, kivaa! Kun se laiva on myöhässä. Hyvä niin, kun olisi aika kurjaa mennä satamaan tällaisella ilmalla. Kylmää ja märkää. Aiotaan tänään saada amme puhdistettua ja suodatin tyhjennettyä. Saisi ehkä jo tänäiltana kylpeä tai huomenna viimeistään. :)

Nyt taidan mennä syömään jotain pientä kun tein aamulla vaan aamupalan Villelle kun ei tehnyt ite mieli mitään syödä. Vaikka raejuusto voisi tehdä hyvää masulle. :) Kokeiltiin muuten eilen ekaa kertaa tuorepastaa. Ihan sellasta perusnauhapastaa, ei mitään täytettyjä ällöversioita. Tai en mä sellasia täytettyjä koskaan ole maistanut, mutta ne kuulostaa kamalilta. :D Tuorepasta oli hyvää, sitä voi jatkossakin käyttää! Tulee ainakin tosi nopeasti valmiiksi, kun vaatii vain kolmen minuutin keittämisen. Turhaan olen sitä kammonnut.

4 thoughts on “Auts

 1. Voi Miiaa.. koita saada masu paremmaksi.
  Ihania nauhoja sait juuri sopivasti jouluaskarteluihin. vähän jostain joulupaperia vielä niin on kaikki mitä tarviit. :)
  Mä olen kans tykännyt kovasti tuorepastasta. Sellanen arkigourmet-versio pastasta mun mielestä, helposti. Ja kyllä ne täytetyt ällöversiotkin on hyviä. Riippuu kyllä tosi paljon millä ne on täytetty, kinkku on hyvä, ja juusto. Ja sit riippuu siitäkin mitä niiden kanssa syö, ei ehkä pelkällä ketsupilla. Hih.
  Parantele itseäs nyt rauhassa. Mää odottelen JehkotarCardChallenge #30 haastetta. :P

 2. Koitan saada olon paranemaan :)

  Vielä en ole jouluisia papereita löytänyt, mutta pitää jatkaa sopivien etsimistä. Jotain muuta oon kyllä löytänyt… *punastuu* Niitä kuivapastellejakin oli sitten pakko hankkia, 85 sentillä löysin Paperinauhasta niitä! Innolla odottelen milloin ne saan ja pääsen kokeilamaan! Ja taisin mä jostain muualta jotain muutakin tilata… :D

  Muakin on tiedätkös alkanut toi haastekortin tekeminen kiehtoa, ehkä määkin osallistun ekaa kertaa siihen tänään tulevaan haasteeseen…

 3. Pakko kommentoida tuohon pasta juttuun. Me ollaan kokeiltu niitä täytettyjä ällöpastoja ja on todellakin ällöjä! Lihatäytteellä olen ostanu kaksi kertaa, eri merkkisiä jos vaikka ois ollu merkissä vika mutta ei vaan uponnut. Se sisältö oli kuin jotain koiran ruokaa! *hyi* En siis enää koskaan sorru ostamaan niitä vaikka kuinka joku yrittäisi puhua ympäri. Ne kokemukset oli ihan kamalia!

 4. Koiranruoalla täytettyä pastaa… kääk! :D Ei kuulosta kauhean hyvältä, ehken mä koskaan maista :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.