Eläimellistä menoa

Jipii, enää yksi työpäivä ja sen jälkeen viikko ilman töitä! Ansaittu syysloma, kun ei me olla kesällä pidetty lomaa. En mä oikeastaan kesällä lomaa edes kaivannut. Kai. Ollaanhan me pieniä viikonloppureissuja silti saatu tehdä.

Putsattiin pupun ja marsun häkit ja samalla hoidin otusten kynnet. Ja Örebro-marsun turkin myös. Örellä on superpaksu ja pitkä turkki, joka takkuilee peräpäästä ellei sitä tarpeeksi ahkerasti hoida. Leikkelin sitä taas, sellanen punkkarityttö tuli lopputulokseksi. :) Nyt sitä on taas helpompi hoitaakin, kun se ei ole niin valtavan muhkea. Tosimarsuharrastajat varmaan kauhistuisivat tuota mun turkin leikkelyä, mutta helppous ennen kauneutta! Ja onhan Örebro kaunis punkkarinakin.

Nyt kyllä kutiaa jalat, kun sylissäni niitä karvoja leikkelin. Kivasti ne karvat osaavat tunkea ittensä farkkujen läpikin. Se nyt on ennenkin huomattu, kun Pojua oon parturoinut.

Nyt ei tämän enempää… Pitää palata matkalaukun pariin. Koitan pakata mahdollisimman vähän vaatetta mukaan, kun aina tulee otettua liikaa varsinkin paitoja. Jospa nyt olisin järkevämpi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.