Ihastuttavat linnunpöntöt

Näin Lauran blogissa ihan supersuloiset linnunpöntöt ja ihastuin. Laura myös informoi että näitä pönttösettejä voisi tilata sellaisesta kaupasta kuin Kiti Q. Kyselin sitten sieltä toimittavatko tuotteita Suomeen asti ja sain vastaukseksi että kyllä! Jipii! :) Tosi ystävällistä asiakaspalvelua! Tänään sain sitten tietää mitä postikulut olisivat ja päätin tilata kun olen muuten hillinnyt hyvin askartelurompetilauksia. Nuo kämpät voi ihan papereilla ja muulla koristella. Noihin voisikin sitten käyttää kaikkia sellaisia papereita joita ei muuten ole malttanut käyttää, kun tuosta saa kuitenkin koristeen jota voi ihailla uudelleen ja uudelleen. :) Pönttösetti maksaa vain viitisen euroa ja puukoristukset vähän yli puolitoista euroa. Tilasin kaksi settiä, kun en vaan jotain 6-7 euron tilausta kehdannut tehdä kun toinen näki vaivaa ja meni postiin kyselemään mitä postitus Suomeen maksaisi. :) Jospa nää pöntöt olisi loman jälkeen jo mun kätösissäni!

3 thoughts on “Ihastuttavat linnunpöntöt

  1. toivottavasti ne tulevat pian perille sinulle! :) Se kaupan omistaja on tosiaan hirmuisen kiva! jee! Pian pääset koristelemaan linnunpönttöjä. :)

  2. Kuullostaapa kivalta! =oD Kuvaa sitten askarteluistasi odotetaan! Onko sinulla jo paikka valmiina ajateltu näille? Uloshan noin komioita ei voi laittaa, eihän? Vai saako ne käsiteltyä jotenkin, että kestävät säätä? Kutkuttaa – meille ei vain sisälle saa enää mitään uutta mahtumaan, niin täytyy miettiä juttuja ulos.

  3. Laura – juu toivottavasti tulevat pian perille sieltä kaukomailta! :)

    Minz – näytän kuvaa kunhan jotain näytettävää on :) Paikka tai paikat (ellei toinen päädy lahjaksi) on vielä mietinnässä, aina sitä jostain sen verran tilaa löytyy. Kai… ;) Mökille voisi ainakin sopia. Voi olla että ulkoilmaakin kestäisivät jos ne sataan kertaan lakkaisi. :D Mutta saavat jäädä sisätiloihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.