Iltaa Turusta :)

Tultiin tänne Turkuun juhlistamaan ensitapaamisemme 11-vuotispäivää. Hyvä me, 11 vuotta on aika pitkä aika. :) Reissuun lähdettiin tietty Rollssilla ;) Matkalla oli ihanan aurinkoistakin, mutta Turkuun kun ehdittiin, saatiin vesisadetta niskaamme.

Ollaan taas Park-hotellissa, suloinen pieni hotelli. Huone on tällä kertaa sisustettu metsästyshenkisesti, kun viime kerralla oli harlekiinihuone (niin siis siellä oli sellainen pöytälamppu). Heti huoneeseen sisään astuttuamme silmiin osui kaksi asetta sekä täytetty metsotyttö! Kyllä, olis hyvä huone jollekin metsästyskielteiselle ihmiselle, joka vielä kammoaa aseita ja täytettyjä eläimiä. ;) Toisen sängyn vieressäkin taulu jossa jotain eläintenruhoja, ei nyt niin raakaa miltä kuulostaa, mutta kuitenkin.

Sängyt ängetty tuollaiseen tilaan.  Aiotaan kyllä yhteen sänkyyn mahtua nukkuun, ei tahdo nukkua erossa. :)

Hieno ilmanpuntari.

Ja kylpyhuoneen kaakelitkin teemaan sopivia. :)

Tällainen huone siis tällä kertaa. Ensikerralla taas jotain erilaista toivottavasti, ettei jouduta kahdesti samaan huoneeseen.

Sellaista tällä kertaa. Nyt suunnataan syömään… Kahdeksaksi varattu pöytä yhdestä ravintolasta. Pihviä tietty pitää syödä metsästysteeman mukaisesti. :D Ja huomenna suunnataan kohti Jyväskylää…

2 thoughts on “Iltaa Turusta :)

  1. Vau! Ihana huone! Hassua kyllä, että sängyt oli erikseen. Yleensä aina on parisänky (tai kaksi sänkyä yhdessä). Mutta kaipa se sitten tyyliin sopi. Noin kapeisiin sänkyihin ei oltais miehen kanssa kyllä yhteen mahduttu millään… Mää tartten tilaaaaa! =o)

    Onnittelut yhteisistä 11 vuodestanne! =oD

  2. Ihan ensimmäisenä paljon onnea 11 yhteisestä vuodesta! Ihanan pitkä aika jo yhteistä taivalta takana! :) Tuo huone on todella kivasti sisustettu, kauniin näköinen! Tuon metson mä olisin kyllä heittänyt ikkunasta pihalle, en voi sietää täytettyjä eläimiä, yäk yäk! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.