Jääkiekkoa ja aurinkoa

Käytiin eilen Raumalla katsomassa se Lukko-HIFK peli, joka oli kyllä vähän surkeaa katsottavaa ainakin Lukon kannalta. Mitään ei saatu aikaan, jäähyiltiin vain. Lukon ylivoimatkin oli aika onnettomia. Oli tietty Lukon kauden huonon peli juuri kun me mentiin peliä katsomaan. ;) Oli kuitenkin tosi hienoa istua niin lähellä kenttää! Kakkosrivillä heti HIFKin vaihtoaition takana. Mikkokin oli samaa peliä katsomassa, jossain meiän yläpuolella aitiossa työporukalla. :)

HIFK tuon pelin meni voittamaan 0-3, blääh. Mutta jospa mennään vielä tän kauden aikana joku peli katsomaan ja silloin olisi parempaa onnea. Lukko-Ässät voisi olla kiva katsoa, olisi vastustajankin faneja varmasti paljon paikalla. Tai Lukko-Tappara, kun Tappara on kuitenkin toinen suosikkitiimini ollut lapsesta asti.

Tänäaamuna herättiin hieman aiemmin kuin eilen – heti kahdeksan jälkeen. Oltaisiin varmaan vähän pitempään voitu nukkua, mutta keittiöstä alkoi kuulua epäilyttäviä ääniä. Poju siellä ilmeisesti kissan kanssa kisaili. Ainakin pöydältä oli tabletin mukana viinilasi menossa kohti lattiaa, onneksi oli jäänyt tuolin ja pöydän väliin roikkumaan eikä ollut maahan tippunut!

Aamulenkillä olikin tosi kaunista. Eilisiltaista usvaa oli vielä jäljellä ja aurinko paistoi kauniisti pilvettömältä taivaalta. Ilma oli ihanan kirpeää ja olisin voinut kävellä ulkona vaikka kuinka kauan. Harmitti kun ei ollut kameraa mukana, näkyi meinaan pari hanhiauraakin ja muutenkin oli niin nättiä. Paljon lintuja liikkeellä. Otin sitten kuitenkin pihalta kuvan kun kotiin päästiin, vaikkei meiän pihalla läheskään niin kaunista ollut kuin tuolla muualla.

Lenkin jälkeen alettiin katsoa Japanin GP:tä digiboksilta. Tallennettiin se kun ei viitsitty herätä vielä niin aikaisin kun se alkoi, vaikka aika aikaisin silti herättiinkin. Kisan alku oli jännä, mutta loppuosasta alkoi jo väsyttää kun ei mitään ihmeempää tapahtunut. Harmi kun Hamiltonilla oli niin huono kisa…

2 thoughts on “Jääkiekkoa ja aurinkoa

  1. Oliko tuossa teisän pihalammessa ollut joskus silta, joka on lysähtänyt alas? Muistelisin, että joskus kerroit sellaisesta.. Nyt tuli mieleen kun katsoin että onkos se vieläkin siinä :) Teillä onkin ollut hyvät paikat lätkämatsissa! :)

  2. Siinä se kivinen silta yhä on katkenneena, ei olla vieläkään päätetty mitä sen kanssa oikein tehtäisiin. Jotenkin tottunut tuohon katkenneeseen siltaan jo. :D Sillan päällä on iso haavi kun ollaan jo alettu talveksi ottamaan kiinni kultakaloja, ne kun eivät talvesta tuolla lammessa pärjää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.