Joulukukkia

Mulle ja äipälle on tullut jo perinteeksi tilata jouluksi amarylliksen sipuleita ja muita joulukukkia Puutarha.com -kaupasta. Nyt sitten on taas ilmestynyt joulukasvit myyntiin, joten pakkohan ne on jo ajoissa tilata, että saa haluamansa.

Viime jouluna mulla oli kieloja sekä pari vaaleanpunaista amaryllista. Tällä kertaa ajattelin että meille tulee vain valkoisia joulukukkia, ne on jotenkin nättejä. Taas niitä kieloja sekä valkoinen amaryllis (Amaryllis Intokasie). Voisin harkita myös valkoisen jouluruusun hankkimista, se näyttää kauniilta. Kai sitä 40 euroa saa tuhlata joulun kukkavalkoisuuteen. :)

Pitää vielä odottaa äitiltä vastausta haluaako tilata jotain ja jos haluaa niin mitä. Yhteistilauksena säästää postikuluja kuitenkin.

Hassu sattuma kun juuri jouluisissa tunnelmissa ollessani tänne töihinkin pamahti lähetti tuomaan firman logolla varustetut joulukortit, jotka tilasin tossa viikko sitten. Nopeesti ne toimittivatkin ne! Saan sitten ajoissa kirjoittaa kuoriin osoitteet ja kortteihin nimensä laittavat saavat vääntää nimmareita niihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.