Karkkipäivän arvonta

KARKKIPÄIVÄN KUNNIAKSI KARKKIPALKINTOINEN ARVONTA!

Kommentoi mikä on suosikkikarkkisi (ja perustellakin saa miksi juuri se on suosikkisi) ja arvon kaikkien kommentoijien kesken karkkipalkinnon! 🙂 Jätä kommenttiin joko sähköpostiosoitteesi tai blogisi osoite, niin saan sitten kysellä osoitetta mihin karkkipalkintoa lähettää. Aikaa kommentoida sunnuntaihin (11.10.) kello 15 asti. Sen jälkeen arvon voittajan ja laitan palkinnon postiin heti alkuviikosta!

9 comments

 1. Minz says:

  Heh! Tähän täytyy ehdottomasti osallistua! Nam! Olen aina tykännyt salmiakista, mutta jotenkin on tässä aikaa myöden laimeammat versiot nyt houkutelleet enemmän. Eli se mun ykkösjuttu tällä hetkellä on: liitulaku – Slurps! Johan alkoi kuola valumaan. =oP

 2. Saana says:

  lempparikarkkeja ovat mm. ufot ja muut kovat karkit Ü Ne kestävät kauemmin suussa ü Myös salmiakki ja lakritsit ovat hyviä, namskis! Mukavaa karkkipäivää!

 3. Minna says:

  Lasketaanko suklaat karkeiksi? Rakastan suklaata ja sulkaakarkit ovat tietty suosikkeja, esim. Fazerin suklaat.

  Mutta jos ihan irtokarkkeja ajatellaan, suosikit vaihtelevat kyllä ihan päivän ja mielialan mukaan. Toukat ovat olleet ikisuosikkeja :), ja salmiakki, sellainen suht vahva, esim. Sisu Horna <3. Namnam!

  Oikeastaan kaikki kelpaa, paitsi likööri- tai kahvikarkit sekä kirpeät karkit – niitä en voi sietää :D. Mikäs sun oma suosikki on?

 4. Marika says:

  Oh yes! Kaikki lukijat, viettäkää ihan rauhassa viikonloppua, ei teidän tarvitse osallistua tähän ollenkaan, voin uhrautua ja olla ainoa osallistuja.. 😀

  Mutta juuh, lempikarkki. Onko suklaa karkkia? Jos on niin suosikki on tällä hetkellä Kinder Bueno – suklaapatukka. Mutta jos ei suklaa ole karkkia, niin sitten suosikki on tällä hetkellä Kick-patukka, joita saa nykyään pikkuisempina pussissakin! 😀

 5. miia says:

  En mä tiiä onko suklaa karkkia, kai se voi olla. 😀

  Mikähän mun oma suosikki olisi… varmaan menee mustien karkkien puolelle… Batman-askeja on tullut nautiskeltua viime aikoina aika paljon. Kauheesti kaikkia hyviä! Tänään ostin hedelmäaakkosia, herkkua nekin. 🙂

 6. Kaisa says:

  Suklaata kuluu kaikkein eniten. Mutta ihan karkeista sanoisin,että vaahtokarkit ja sitruunalakritsi,jota saa vain laivalta. Onneksi pääsen sinne 2 viikon päästä…

 7. Satuh83 says:

  Fazerin sininen ja se hedelmillä maustettu versio suklaista. Muut lempparit vaihtelee mielialan mukaan. Viimetteeks on ollut rainbown hot mix-pussi. Mut omarit, lakutoukat, liitulakut ja kiss kiss-karkit on ihan ikisuosikkeja! Joo ja ne launtai-pussien autokarkit… Ei taida irtonaisina saada mistään. Muuta siinä pussissa ei nimittäin mun makuun ole. 😛
  Perus-laku taas ei uppoa millään…

 8. Minna says:

  Kick-patukoita saa pikkuisina pussissa? Oih :), ne on kyllä hyviä! Ja joo, mun suosikki Lauantai-pussista on myös ne autot :D!

 9. Maikki says:

  Lempikarkki on salmiakki, viimeksi tänään tuli herkuteltua supersalmiakki-pussilla ja noitapillit ja liitulaku myös kärkisijoilla

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.