Kynttilänvaloa ja pöllöjä

Tänään on ollut taas kiireinen päivä, ei ole liikaa ollut aikaa vain istua ja ihmetellä. Töissä meni melkein kolmeen. Olikin ihmeen vilkas päivä vaihteeksi. Ja erikoinen – musta tuli yhden lainankin takaaja, en ole ennen sellaiseen hommaan ryhtynyt. Ihan oma-aloitteisesti tartuin takauslappuun ja sain melkein miehen (en omaani) kyyneliin. :D Kun lainajutuille uhrasin ajatuksiani niin tein myös laskelmia opintolainastani ja muutin maksuaikaa 4-vuotiseksi alkuperäisen 10 vuoden sijaan. Saa maksaa huomattavasti vähemmän korkoa kaiken kaikkiaan. Ja kiva saada laina hoidettua vuoteen 2012 mennessä, ettei mene mihinkään 2018 vuoteen asti.

Työpäivän jälkeen lenkille koirien kanssa. Oli tarmokas olo, tänään ei ole väsymys vaivannut ekaa kertaa tällä viikolla. Sitten piti pakata tänään maksetut kauppani tilaukset ja ehdin yhden postcrossin-kortin kirjoittaa sen jälkeen ennen kuin Ville tuli kotiin. Käytiin ostamassa hiirenloukkuja (tuolla jossain välikatossa on vilistänyt hiirulainen äänestä päätellen) ja sitten ruokaostoksille. Ei muistettu ostaa mitään ruokaa täksi päiväksi kun ajateltiin vain huomista. :D Onneksi kotona oli kalapuikkoja kun niitä me suunniteltiin syövämme vaikkei niitä muistetukaan ostaa. Huomenna mennään sitten ostamaan oranssia maalia ja maalitela, jotta saan jossain vaiheessa maalata makuuhuoneen peräseinän osan sekä uudet askarteluhyllyt.

Kauppareissun jälkeen nautiskelin välipalaksi karjalanpiirakkaa ja omatekemää munavoita. Nam! Kananmunia tulee liian harvoin hyötykäytettyä. Sen jälkeen tartuin siihen imuriin. Pojulla oli haukkupanta kaulassa eikä kaveri mitenkään sekoillut imurille! Tuli jopa vapaaehtoisesti pari kertaa mun luo kun imuroin ja sai tietty ison kasan kehuja ja haleja kun niin hienosti käyttäytyi! :) Imuroinnin jälkeen tiskokoneen täyttöä, pyykin pesua ja putsasin ”mun” vessan niin että sinne voisi vaikka Englannin kuningatar tulla istumaan. No ainakin melkein. :D

Nyt saa loppuillan ottaa rennosti. Nauttia tuon kuvan oranssin kynttilän loisteesta ja saunan lämmöstä. Ja aion jaksaa valvoa siihen asti kun uudet asukkaat astuvat BB-taloon. Mulle tuli joku epäilys että mitä jos sinne menee vanhoja asukkaita, siis jostain edelliskausilta. Tuo ajatus pamahti mieleen varmaan siksi kun tuo mennyt viikkotehtävä näytti vanhoja asukkeja. Niitä klippejä olikin kiva katsella kun ne tuolta netistä sai katsoa. Ei muistanut edes kaikkia vanhoja asukkaita, mutta nassut oli tuttuja heti kun ne näki. :) Kunhan ei ainakaan mitään helvatun julkkisakkoja tyyliin viimevuotinen fiasko tule!

Loppuun vielä kuva pöllöistä, nuo kartiot on ihanat!

Ja nyt saunaan….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.