Matkahaaveilua…

Yllättäen taas väsynyt työviikon alku. Kyllä mä nukahdin varmaan jo 11 aikaan, mutta kuuden herätys on silti aina kuuden herätys. Aamulenkillä oli aika kylmä, mittari näytti jotain +4 astetta. Ihailin taas tähtitaivasta ja aloin miettiä että olisi kiva opetella tuntemaan tähtikuvioita vähän paremmin kuin pelkän otavan verran. :) Yksi vähän vajaan nuolen muotoinen kuvio osuu aina silmiin, mikähän se on…

Eilen illalla BB-lähetyksen lopuksi mulle iski tajuntaan että joudun olemaan pian viikon erossa BB:stäkin, apua! Toivottavasti siellä Santorinissa on hotellissa netinkäyttömahdollisuus, niin voi vähän seurata uutisia. Jollei sitä mahdollisuutta ole, pitää palkata joku lähettään tekstarilla aina infoa. :D Vapaaehtoisia? Ei voi oikeesti olla näin säälittävä ihminen, mutta minkäs teet! Vuosi sitten muistaakseni jompi kumpi veli lähetti mulle Madeiralle jotain informaatiota silloin tällöin tapahtumista. Vai muistanko ihan väärin… On se niin väärin kun joutuu matkustamaan BB-kauden aikaan ulkomaille! :D

Oltiin eilen niin laiskoja, ettei jaksettu kaupassa käydä vaikka suunnitelmissa oli kauppareissu. Tulipahan ainakin käytettyä kaikki mahdolliset jääkaapista löytyneet juomat loppuun. Odotin töihin pääsyä aamulla kun töissä sentään olis tölkkicocista jääkaapissa. En cociksen tölkkiversiosta liikaa tykkää, mutta juomaa mitä juomaa. Lasipulloversio on parasta. :) Aamupalakin oli poikkeuksellinen, syötiin vasta töissä Villen hakemia sämpylöitä. Sellanen rekkamiespaikka oli auki jo aikaisin aamulla. Ei tosiaan ollut edes aamupalatarpeita kotona. Tänään todellakin mennään kauppaan!

Oikein harmittaa kun eilinen päivä oli niin laiska. Jaksoi vaan Villen ja Deegun kanssa löhöillä sohvalla, ihmetellä telkkaria ja ettiä netistä jotain puuhaa. Vasta illalla innostuin tekemään jotain järkevää eli askartelemaan. Tein yhteensä viisi atc-korttia. :) Näytän kuvat tänään myöhemmin. Ja leimailin kuvia valmiiksi jos tänään ehtisi jotain taas askarrella.

Ajattelin tänään jo ottaa matkalaukun esiin ja alkaa pikkuhiljaa pakkailla sitä. Torstai-iltana kuitenkin jo pitää lentokenttähotellille suunnata. Katsoin eilen sääennustetta Santoriniin, luvattu viikonlopuksi aurinkoa ja +24, jipii! Ehkä mä kestän viikon erossa BB:stä, kun saa nauttia siitä kauniista saaresta… Odotan niin paljon kävelyretkiä, autoilua (ollaan vuokrattu jo etukäteen AVOauto muutamaksi päiväksi sinne), kiertelyä kaikissa pikku putiikeissa, valokuvausta ja kaikkea. Haluaisin eksyä johonkin antiikkiliikkeeseen, josta voitaisiin ostaa jokin kaunis esine takan reunalle. Sintrasta ostettiin viime vuonna pronssinen sammakko, jokin vastaava olisi ihana löytää. :)

Jospa nyt taas palaisi töiden pariin…

One thought on “Matkahaaveilua…

  1. Sä sentään pääset sinne ulkomaille, joten turhaankos sä murehdit BB:tä. Jos mulla olisi elämässäni onni päästä ulkomaille, niin vilkuttaisin vain iloisesti heippaheipat koko televisiolle.. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.