Matkajänskätystä

Tervehdys Helsinki-Vantaalta! :) Täällä ollaan tunnin verran jo hengailtu hotellihuoneessa. Ihana ikkunaton koppi, jossa toinen sänkykin on seinällä. Wuhuu! Onneksi mahdutaan tähän yhteen sänkyyn nukkumaan ne pitkät yöunet, jotka meillä edessä on. Herätä pitää aika aikaisin aamuyöstä. Lento lähtee joskus puoli seiskan aikaan.

Koko matkan satoi vettä ja lujaa, ettei kauheesti saanut maisemia ihailla. Tultiin Auran ja Salon kautta, kun kakkostietä ajaminen on niin puuduttavan tylsää. Tullaan kotiin sitten sitä perinteisempää reittiä.

Nyt lähdetään metsästämään jotain sapuskaa tuolta jostain. Ja viedään takit autoon, kun ei tajuttu niitä autoon jättää.

Jos pääsen nettiä käyttämään viikon aikana, voin informoida jotain jo ennen kotiin tuloa. :)

3 thoughts on “Matkajänskätystä

  1. Kuinkas sattuikaan että juuri olitte huoneeseen päässet kun mä sua moikkailin. Ikävä päivä ollut tänään, satanut ja satanut vaan. Toivottavasti teillä on ihanampaa siellä perillä sitten. Oikein turvallista ja rentouttavaa matkaa molemmille. Nähdään!

  2. Kiitos! Kyllä mä luulen että meillä on aika ihanaa :) Sellasta 24 astetta luvattu, ihanaa tähän +10 verrattuna!

  3. Oikein hyvää, antoisaa, riemukasta ja iloista reissua teille molemmille! :) Aika hauska tuo Helsinki-Vantaan lentoaseman hotellin huone, ei ainakaan tilalla pilattu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.