Pao pikkuinen, kovin uninen

Vein Paon talviunille. Tai tuossa se pihalla vielä on, mutta menee pian anopin autokatokseen nukkumaan talviuntaan. Tuodaan varmaan Figarokin sinne Paon kaveriksi.

Jouduin käymään kahdesti katsastuskonttorilla, kun en mä ekalla kerralla muistanut ottaa mukaan sitä rekistereröintitodistuksen ilmoitusosaa. Ei se mitään, sainpa ajaa vähän enemmän vielä Paollani. :) Ei sillä kuitenkaan ole enää tullut ajettua kun on niin syksyistä, niin oli ihan hyvä aika laittaa kaveri talviunille. Keväällä sitten taas… Ei tarvi turhaan maksaa ajoneuvoveroa ja vakuutusta varmaankaan puoleen vuoteen.

Tuli silti surullinen olo tällä erää viimeistä kertaa Paolla ajellessa. Ja kasettisoittimelta vielä soi sopivasti yksi lempparibändini – Pseudo Echo, jonka kappaleessa laulettiin ”Don’t you forget, when I’m gone…” Hihi, en unohda Paota, en en en! :)

3 thoughts on “Pao pikkuinen, kovin uninen

  1. Jaa Pao on ihan vain kesäköröttelyä varten? :) Mä olen joskus ajatellut, että voisin tykätä sellaisesta vanhasta Morris Ministä, tai vastaavasti vanhasta kuplavolkkarista, hihih sellaisilla olisi hauska ajella :) Tosin voisi tehdä vähän tiukkaa jos yrittäisi tunkea koirulitkin mukaan! :)

  2. Juu Pao on mun kesäheilani :) Ei sillä uskaltaisi liukkailla keleillä ajella eikä se varmaan kovilla pakkasilla olisi kovinkaan mukava, kun moottorikin lämpenee sen verran hitaasti.

    Hihi, vanha Mini olisi kiva kesäauto sekin! :) Oliskin näky kun kaikki teiän koirat olisi sellaiseen autoon tungettu :D

  3. Joku ohikulkija varmaan soittaisi palokunnan, kun katsoisi kuinka yhden koiran nenä on liiskantuneena takalasiin, toinen on lytyssä takaikkunassa ja kolmas roikkuu puoliksi ikkunasta :D Vaikka meidän koirat ei ole kovinkaan isoja, niin kyllä ne kummasti osaa tilaa viedä! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.