Sataa sataa ropisee…

Niin ne sadepilvet vaan jostain taas taivaalle eksyivät. Ihan yllätyin kuin Ville pyysi mut hakemaan hänet töistä kun ulkona sataa niin paljon, ettei viitti kävellä kotiin. Vaikka matka lyhyt onkin, niin kastuisi siinä silti. En mä mitään sadetta ollut havainnut, kun olen koirien lenkin jälkeen vain tehnyt kauppani töitä enkä ollut ulos vilkuillut. Ja lenkin aikaan taivaalla oli vain vähän tummaa pilveä, muuten oli selkeää.

Kuva lenkiltä joelta, tuossa niitä harmaita pilviä näkyi, mutta muuten oli aika vähäpilvistä. Näin pajunkin täynnä uusia pajunkissoja, kuvaa en vaan tajunnut ottaa todisteeksi. Kevät tulee. :D

Niin, hain Villen töistä ja mentiin postin kautta kauppaan. Postihan on kaupassa, mutta mentiin isompaan kauppaan ruokaostoksille. Päätettiin että ostokset saavat luvan mahtua mun ihan itse tekemääni kangaskauppakassiin, joka ei mikään valtavan iso ole. Mahtuikin ja pitäisi aina ottaa vain se kassi mukaan, niin ei tulisi ostettua mitään ylimääräisiä ostoksia. Miian rahansäästövinkki! :)

Mulla onkin kiva päivä huomenna tiedossa, kun Pia tulee päivällä askartelemaan meille ja illalla mennään Villen kanssa vierailemaan Mikon ja Suvin+ison masun luona. :) Pidän vähän lyhyemmän työpäivän, sopii se pomolle tai ei. ;) Ei vaan, tähän aikaan vuodesta on sen verran hiljaista sillä rintamalla, ettei mua siellä koko päivää todellakaan tarvita. Ehdin vielä kauppanikin tilauksen hoitaa ennen Pian tuloa, kun lähden ajoissa kotiin.

Saas nähdä mitä saadaan askarreltua. Tietty ekana menee tunti siihen kun pitää esitellä uusia askartelutarvikkeita, hihi :) Siinä me ollaan ihan toivottomia. Ja toinen hetki menee siihen, kun pyöritellään askartelutarvikkeita ja mietitään mitä alettaisiin tehdä. Sitten kun päästään vauhtiin, kortteja (tai muuta) syntyy kovaa vauhtia ja aika menee ihan siivillä. Kivaa!

Tämän illan ohjelmaan kuuluu makuuhuoneen järjestelyä. Ennen reissua jäi vähän vaatteita lojumaan sinne tänne kun piti valita mitä matkalle oikein ottaisi mukaan… Ja jälki on sen näköistä. On ne vaatteet kyllä koreissa, ettei pitkin seiniä. :D Mutta on siinä silti kaapitettavaa ja muuta järjesteltävää. Ja pitänee askarteluhuonettakin (niin, sitä kodinhoitohuoneen peräosaa) vähän järjestellä, että siellä mahtuu huomenna kaksi innokasta tyttöä askartelemaan.

Pitänee mennä päästämään kissa ulos, se tuolla maukuu siihen malliin. Vaan tuskin viihtyy ulkona kauaa, kun näkee millainen ilma on…!

5 thoughts on “Sataa sataa ropisee…

 1. Olisi ihanaa kun olisi joku askarteluhenkinen ystävä, kenen kanssa askarrella, varmasti ihanaa! Itse olen ainoa askarteleva persoona koko tuttavapiirissä, niin radion seuranani sitten aina väsäilen kortteja, hihi :) Kaunis muuten tuo valokuva!

 2. Eeeen minä vaan tiedä mitään mistään uusien askartelutarvikkeiden vertailusta/esittelystä. En ainakaan myönnä. Hehee. No joo, ehkä se on vähän sellasta. Mä pakkasin eilen kaks laatikkoa tavaraa mukaan. ja heitin ne juhan avulla autoon kun kävin viemässä sen töihin. Siellä ne odottaa jo.

  Onkohan Villellä muuten liian pitkä työmatka? tuli vaan mieleen…. ;)

 3. Kauanko meidän pitää vielä jännittää kumpi sieltä masusta tulee? :D Kerro Suville terveisiä että täällä ollaan hengessä mukana. :) Muistan vielä hyvin nuo ajat… Oli se niin ihanaa mutta tuskallista! Niin ja Piallekin saa sanoa terkkuja. :)

 4. Kiitos terveisistä!! Vastaanpas tähän ihan itse :) 24.11 olisi laskettu aika eli ei enää montaa viikkoa..ellei päätä siellä ihan kauheasti yliaikaa viettää :)

 5. Marika – toivottavasti säkin löytäisit jonkun askartelusielunsisaren kaveriksi, on niin kiva seurassa askarrella! :)

  Piipero – onhan Villellä ja mulla tosi pitkä työmatka, ainakin 200 metriä :D Mutta siinä ajassa ehtii kastua pahasti, jos sataa hirmuisesti. Nii!

  Jutta – Suvi vastasikin sun kysymykseen. :) Kovasti itse kukin varmaan jo jännittää milloin tyyppi syntyy ja millanen tyyppi sieltä maailmaan putkahtaa, hihi. :)

  Suvi – toivottavasti kaveri syntyisi suunnilleen ajallaan, ettet joudu viikkokausia odottamaan ison masun kanssa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.