Sateinen torstain alku

Sadekautta on jatkunut vasta muutaman hassun päivän ajan, mutta saisi silti alkaa jo tulla taukojakin… Ei tietysti koko ajan pisaroita taivaalta tipahtele, mutta tiet on kuitenkin koko ajan märkiä ja koirien tassut ja koipikarvat myös sen näköiset…

Tänään nukuttiin puoli tuntia tavallista pitempään aamulla, mutta tuntuu että olo oli tavallistakin väsyneempi. Ehkä pitäisi vaan herätä kuudelta joka aamu, niin olisi vähän virkeämpi. Tai sitten ei olisi. Aamulenkkikin oli kiva tehdä viileässä tuulessa ja taisi taivaalta jotain pientä alaskin taas tipahdella.

Eilinen ilta meni yllättäen tämän mun uuden rakkaan tietokoneeni kimpussa. Ohjelmia asennellessa ja muuten. Näppäimistöön kestää vähän tottua, menee sormet vielä väärille nappuloille silloin tällöin. Ja tää on niin iso ettei mahdu mun hienoon oranssiin tietokonelaukkuuni siihen osaan joka on koneelle tarkoitettu, mutta sain aamulla tämän juuri ja juuri tungettua sen laukun etuosaan, jossa kuuluisi kuljettaa muuta roinaa. En sitten tiiä pitäisikö koittaa etsiä uutta isompaa tietsikkalaukkua. Mutta isommat on varmasti tylsiä mustia, blääh.

Tänään mulla on työjuomana Valion omenatäysmehua, tää on hyvää. :) Menkööt ne kevytmehut niiden suihin jotka niistä tykkää! Toki hyvä kun makuja on monia. Mä en vaan kevytmehuista/limsoista tykkää, kammottava se makeutusaineen maku. Pepsi Maxia ehkä pystyy hätätilanteessa juomaan (en voi uskoa että se oli joskus mun lempparia…!), mutta kevytcocis on kamalaa. Samoin kevytversiot energiajuomista, yäk! Energiajuomista tuli mieleeni, että huomasin tänään kaupan hyllyllä uutuuden – Batteryä pullossa! En ostanut kun hinta oli 2,99€ mutta joskus pitää kokeilla onko se eri makuista kuin tölkkiversio. :) Battery ja Mad Crock on hyviä, muista energiajuomista en tykkää. Ja pitää vielä todeta että rasvaton maitokin on kamalaa, vedellä jatkettu kevytmaitoa. :D Menköön hampaat ja tulkoot läski, mutta juon juomani normaaleina, en sokerittomina/rasvattomina.

Mun tarvii tänään vielä ottaa kuva tästä mun tietokoneestani, niin saatte te muutkin ihailla. :) Tää on kyllä hieno! Kestää senkin jos kaadan tota mun tuoremehuani näppäinten päälle, sitä toivottavasti en kuitenkaan tee. Ja koneen kyljestä putkahtaa ulos kaukosäädin, cool! Webbikamera löytyy näytön yläosasta ja mitä kaikkea. Windows Vistaankin oon ihan tykästynyt. Vaikka vähän joutuu pönkimään välillä että löytää mitä ettii. Siitä tykkään suuresti kun työpöydälle saa kellon, kalenterin, muistilappuja, valuuttamuuntimen yms. Varsinkin muistilaput on kivoja. Ei tarvi enää kiinnittää post it -lappuja tietokoneeseen, kun voi käyttää sähköisiä sellaisia. :)

On luvattu sateista säätä viikonlopullekin, mutta eipä se meiän 11-vuotisen taipaleen juhlistusta haittaa. Vähän oli jo jänskät paikat tällä päivämäärällä vuonna 97. Kun seuraavana päivänä näin ekaa kertaa Hra L:n. Ja mua jännitti niin paljon, ettei mitään rajaa. :D Sen illan muistan kyllä ikuisesti. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.