Väsyneitä torstaiaamun kuulumisia

Väsyneitä torstaiaamun kuulumisia

Eilen en edes ehtinyt mitään kirjoitella, kun lähdettiin tosiaan puolen päivän aikaan jo töistä ja suunnattiin kahden auton voimin Turkua kohti. Mä tietty jäin Villestä jälkeen kun en kauheasti uskalla ohitella Centurylla muita autoja, kun siinä on ratti oikealla puolella ja on vaikeampaa nähdä hyviä ohituspaikkoja. Mieluummin ajoin sitten vähän hiljaisempaa vauhtia parin rekan perässä. Alkoi kauheasti väsyttääkin, kun ei ollut edes mitään musiikkia koko hiton autossa. Ville oli tyhjentänyt kaikki kasetit autosta, jeejee… Ja japanilaisten autoradio ei näillä Suomen taajuuksilla pelitä. Toimii joku yksi kanava, mutta sellasta *piippiä* en jaksaisi tosiaan kuunnella. Mieluummin sitten laulelin itse, että pysyin hereillä. Pää oli tyhjä kaikista sanoistakin, mutta pieniä pätkiä muistin muutamista kappaleista. 😀 Ja onneksi mulla oli navigaattori mukana, muuten olisi iskenyt pahemman laatuinen paniikki. Kuvittelin saavani Villen auton kiinni moottoritiellä kun herra vielä puhelimessa sanoi ajelevansa pikkuhiljaa, mutta… GRR! Puolipaniikissa sitten ajelin pois moottoritieltä ja koitin osata kääntyä oikeista risteyksistä. Ei se navigaattorin kanssa ajaminenkaan aina niin helppoa ole, kun ei ota selvää mitä se navigaattori tarkoittaa. Pääsin kuin pääsin sen autokormaamon pihalle. Huh.

Ekana mentiin syömään Turun Stockalle salaatit, kun alkoi nälkä jo kurnia masussa. Siellähän oli Hullut päivät menossa, mutta syömään mahtui silti. Ikinä en suostuisi Hulluilla päivillä mitään ostamaan, kun se ihmispaljous tekee hulluksi. Sitten koitettiin löytää Villelle aurinkolaseja (kun se hukkasi uusimmat lasinsa kesällä…), muttei tullut mitään hyvää vastaan. Päätettiin sitten että ostetaan ne lasit Ateenan lentokentältä, kun saadaan siellä venailla menomatkalla peräti 8 tuntia! Lentoaikataulu muuttunut sen verran, voi ei! Otettiin kyllä huone sieltä lentokenttähotellista, niin saa lepäillä rauhassa eikä joudu tuntikausia istuskelemaan jossain kentällä.

Sitten suunnattiin Raision suntaan. Ikea ekana kohteena, jee! 🙂 Tosi kivaa kun Raisiosta löytyy tuo liike, niin ei tarvi enää pääkaupunkiseudulle asti matkustaa. Ikeasta löytyi kaikki mitä tarvittiinkin ja vähän enemmänkin toki. 😉 Makuuhuoneen seinälle hylly mun kirjoja varten, askarteluhuoneeseen neljä pientä ja kapeaa hyllyä pikkukamoille, jalkalamppu olohuoneeseen ja jotain pientä muuta. Voin jotain kuvia laittaa kunhan saan kamoja paikoilleen ja kuvia otettua. 🙂

Seuraava kohde oli Mylly, jossa suunnattin ostamaan kaloja töihin akvaarioon. Löytyi 10 kalan parvet puna- sekä musta-aavetetroja. Nyt on tuokin akvaario taas eloisampi! Prismassa käytiin vielä ruokaostoksilla. Jalat alkoi olla kyllä aika poikki jo tossa vaiheessa. Mutta vielä piti suunnata Pirilän kukkataloon, kun bongattiin sieltä viimeksi aivan ihanat pöllökoristeiset sellaset metallikartiokoristeet. Mitä ne sitten onkaan nimeltään. Ostettiin kaksi pienintä kokoa ja vielä pitää keksiä paikka niille. Ne on vaan ihan uskommattoman suloiset!! Pöllöt on kivoja!

Mökin kautta mentiin kotiin. Piti hakea mökiltä taas vähän tavaraa. Oli tyyntä ja kaunista järvellä, mutta silti… Tuli sellainen olo että en tykkää tästä paikasta yhtään tähän aikaan vuodesta. Jotenkin niin kylmää ja karua ja kolkkoa. Sama paikka joka on kesällä ihan maailman paras paikka olla ja asua. Jännästi ne tunteet muuttuvat kun ympäristö muuttuu vuodenaikojen mukaan.

Kotona oltiin seitsemän aikaan. Koirien kanssa pihalle ja sitten tonnikalasalaattia tekemään. Sellaista johon laitettiin perunaa ja kananmunaakin. Mun oli pakko taas netistä tarkistaa kauanko niitä kananmunia kuuluukaan keittää… Ei voi muistaa kun vain tyyliin kerran vuodessa siihen hommaan ryhtyy. 😀 Ruoan jälkeen oli ihan kuitti olo, ei jaksanut kuin maata viltin alla sohvalla ja kattella telkkaria. Piti jotain siivoushommaa tehdä, mutta kun ei jaksanut. Tollanen 7 tunnin ostosreissu on hemmetin raskas loppujen lopuksi. Kun sitä ennen vielä on töissäkin aamupäivän. Me sitten vaan löhöttiin sohvalla.

Tänään haluaisin kovasti jaksaa ”valvoa” yli yhteentoista, kun BB-taloon tulee pari uutta naikkosta ja olisi kauhean kiva nähdä livenä asukkaiden reaktiot. Saas nähdä jaksanko, kun tällä viikolla on joka ikinen päivä alkanut väsyttää jo iltapäivällä ja olisin ollut valmis nukkumaan vaikka jo yhdeksän aikaan illalla. Ehkä mä silti yritän. Kun kuitenkin on viikonloppu edessä ja saa sitten nukkua aamukuutta pitempään kahtena aamuna peräkkäin. 🙂

Meillä on hienot suunnitelmat jo huomisillan ruoasta, kun Mikko+Suvi+mahaotus tulevat syömään meille. Toivottavasti tulee herkullista ruokaa! Lauantaina mennään kattoon Lukko-HIFK. Ja viikonloppuna on myös tarkoitus alkaa miettiä miten me muutetaan meiän makuuhuonetta. Se on niin tylsä sellaisena kuin se nyt on. Väritön ja mauton. Iso tila jossa olisi vaikka mitä mahdollisuuksia, kun vaan näkisi vähän vaivaa! Puretaan varmaan sellanen hemmetin iso musta kaapisto kokonaan pois ja hankitaan vaatteita varten joku lipasto tai jotain sellaista. Kun se valtava hylly/kaappisysteemi on pois, jää tilaa vaikka mille. 🙂 Ja haluan vihdoin maalata palasen yhdestä seinästä sillä viininpunaisella maalilla, joka ostettiin jo viime keväänä!

Tuli kuvaton höpinälöpinä, mutta laitan kuvia sitten myöhemmin tänään tai huomenna, millon ehdinkin höpistä lisää ja ottaa niitä kuvia tietty ekana.

2 Responses »

  1. Laita sitten kuvia makkarin muutoksesta! Ennen ja jälkeen.. 🙂 Tykkään katsella aina miten muuttuu kun sisustaa tai remontoi uudelleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.