Yön sylissä – Linda Howard

Leskeksi jäänyt Cate Nightingale pitää majataloa pikkukaupungissa Idahon vuoriseudulla. Kaksospoikiensa ohella hänen elämänsä täyttää työ satunnaisine asiakkaineen sekä korjausmies Calvin Harris, jolle tuntuu vanhassa rakennuksessa riittävän jatkuvasti tehtävää.

Eräänä aamuna yksi majatalon asukkaista katoaa. Muutaman päivän kuluttua aseistetut miehet saapuvat kyselemään hänen tavaroitaan. Uhkaava tilanne raukeaa, kun Caten ujoksi luulema, mutta selvästikin tiukoissa paikoissa toimimaan tottunut Calvin karkottaa häiritsijät tiehensä.

Painajainen on kuitenkin vasta alussa, ja hetken kuluttua se iskee täysillä koko yhteisöön. Paikkakuntalaiset eristetään muusta maailmasta, ja he jäävät palkkatappajien panttivangeiksi vailla sähköä, lämmitystä ja puhelinyhteyksiä. Catella ja Calvinilla ei ole vaihtoehtoja – nuorina ja kyvykkäinä heidän on ryhdyttävä taistelemaan piirittäjiä vastaan niin päivänvalossa kuin yön sylissäkin.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tarina piti otteessaan ja oli mainio sekoitus jännitystä ja romantiikkaa. Tykkäsin!

2 thoughts on “Yön sylissä – Linda Howard

  1. Näät onkin kivoja, kun ovat hyviä kirjaideoita itsellekin. =oD Minäkin olen ruvennut laittamaan omaan sivuun blogiini ylös lukemiani kirjoja ja mielipiteitäni niistä, että myöhemmin sitten voi niihin palata – pakkaan lukemaan samoja kirjoja useampaan kertaan.

  2. Mäkin jotain kirjoja luen kyllä useampaan kertaan, jotkut vaan on niin hyviä ja niistä löytää aina jotain uutta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.