FURminator postissa!

Jes, tuli pakettikortti siitä FURminatorista! Pitää hakea se töitten jälkeen ja kokeilla heti koiriin. Kerron sitten illalla miten se toimii. :) Innolla jo odotan… Deea tuskin siitä tykkää, mutta Poju yleensä nauttii harjauksesta.

Postiin on myös tullut ilmeisesti se kauan tullissa seissyt paketti, jossa on kauppaan myyntiin tulevia kirjelehtiöitä ja muuta kivaa. Onneksi saivat vihdoin sen lähetettyä tänne päin, on sitä jo odotettukin!

Eikä kivat postiuutiset tähän vielä lopu! Posti toi myös Paperinauhasta mulle uusia leikkikaluja – kuivapastellikyniä. Ihastuin kun näin Pian niillä värittävän leimakuvia. Pitäähän munkin sitten kokeilla! Niillä värittäminen on hitaampaa kuin vaikka ProMarker-tusseilla, mutta kuivapastellikynillä saa ihan mielettömän upeaa jälkeä – jos osaa niillä värittää. Tässä mun värivalikoimani, kai näillä alkuun pääsee. :)

Noi kuvassa takana näkyvät pötkylät on stumppeja, joilla noita pastellivärejä sitten levitetään. En ollut ennen Pian keskiviikkoista askarteluvierailua edes tiennyt mitä ihmettä ne stumpit on, ärsytti vaan koko sana kun en tajunnut mitä se tarkoittaa ja näin kuitenkin blogeissa niistä puhuttavan. :D

Pitää noita uusia kyniäkin illalla testailla, kun Villen perjantainen satamareissu siirtyikin tälle illalle, niin mulla on hyvin aikaa leikkiä FURminatorilla ja kynillä. Ville tuokin satamasta kotiin taas Bentleyn, mutta se menee myyntiin eikä jää itelle!!! Melko käheä auto kyllä punaisine sisustuksineen…

3 thoughts on “FURminator postissa!

  1. Hiihiiii! Toivottavasti furminaattori toimii mainiosti. Ja toivotaan myös että Deea kelpuuttaa sen hipiälleen! :P
    Kivaa että sullakin on kuivapastelleja, nyt vaan harjottelemaan. mullakin kesti kauan ennenkuin pääsin niiden kanssa sinuiksi. Mutta ihan kun sanoit, niillä saa ihan mielettömän upeaa jälkeä – jos vaan osaa. Määkin opettelen vielä. :)

  2. Pakko kertoa millanen postipäivä mulla oli. Olimme Miron kanssa saatu syötyä ja Miro hetken leikki vielä kunnes totesin että jätkä alkaa olla niin väsy että pitää laittaa se nukkumaan. No menin sitten makuuhuoneeseen ja muistin että vaippahan pitää vaihtaa tietenkin ensin ja laitoin Miron hoitopöydälle ja sain housut ja vaipan pois kun ovikello soi. No ajattelin että iskä varmaan siellä oven takana on että käyn nopeesti vaan avaamassa oven ja kaappasin melkein alastoman pojan kainaloon ja kurkkasin ikkunasta niin tiellä näkyi postin auto. Ihmettelin että mitä hemmettiä mutta ei siinä ollut muuta vaihtoehtoa kun mennä avaamaan ovi. Siellä sitten seisoi postisetä paketti kourassa ja oli varmaan aika hölmistynyt kun oven avaa muija jolla on puoli alaston kakara sylissä. Siinä se sitten tyrkytti mulle pakettikorttia ja vaati nimmaria. Oli oikein kiva yrittää kirjottaa nimeä siihen. Purrekin sitten siinä vielä häselsi jaloissa ja vaati rapsutuksia. No selvisin siitä ja äkkiä takasin vaipanvaihto puuhiin. :D
    Paketista tuli sitten perjaintaina tilaamani lahjat isänpäiväksi ja vähän muutakin. :) Kuvittelin että saan hakea ne loppu viikosta postista, mutta eipä näin sitten ollutkaan. Kaikkea sitä käykin…

  3. Piipero – Joo toivotaan että Deegukin sitä suostuu kokeilemaan. Suostuu tai sitten itkee ja suostuu :D Jos en millään opi noista pastilleja hallitsemaan, tarvii sitten saada oppitunti sulta. :)

    Jutta – Hihi, hyvä ajoitus sillä postisedällä! Onneksi selvisitte siitä häslingistä! :) Kiva kun paketti tuotiin kotiin asti, säästyy postissaravaamisesta. Mulla vielä mietinnässä isänpäivälahja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.