Hyvä Obama! :)

Jee, saatiinpa USA:lle se parempi vaihtoehto uudeksi presidentiksi! :)

Ei me yöllä jaksettu valvoa CNN:n parissa kuin vähän yli kahteentoista ja vasta yhden aikaan ekat äänestyspaikat sulkeutui. Olis ollut niin hieno seurata sitä äänestystä, mutta aika oli vähän huono. Kyllä me silti varmaan puiolitoista tuntia sitä CNN:ää vahdattiin ennen kuin uniukkeli tuli hiekoittamaan meiän sängyn.

Aamulla herätyskello soi kuudelta ja Ville pyysi taas siirtämään herätystä tunnilla eteenpäin. Mielellään siirsin, mutta sitä ennen piti kuunnella sen verran uutisia että kuulin Obaman voittaneen. ;)

Oli silti seitsemältäkin vielä ihan hirmuinen väsymys, taidettiin saada sen verran tuhti annos sitä unihiekkaa silmiimme. Aamulenkki kyllä virkisti, oli sellainen talven tuntu taas ilmassa. Lämpötila +0.9 astetta ja maa kuurassa.

Mun pitäisi varmaan alkaa kirjoittaa ylös uniani, tai pätkiä niistä, kun Villelle niitä aina höpöttelen. :) Viime yönä unessani Deea käveli takajaloillaan kuin ihminen ja meni vessaan. Kun kurkkasin vessan ovesta sisään, Deea siellä pöntön edessä seisoi pitäen toista ”kättään” pehvapuolelle ja toista etupuolella kuin kauheassa hädässä. Menin Villelle unessa nauramaan sitä että Deegulla taitaa olla hätä, kun se sillai vessassa seisoskeli. :D Pian vessasta tuli kuitenkin ulos Deean korkuinen alaston poikalapsi, joka piteli käsiään samalla tavalla kuin Deea hetkeä ennen. Lapsella oli selvästi kova hätä ja kaappasin pikkuihmisen sitten kainalooni ja kannoin sen alastomana ulos. Oli kylmä talvinen ilma, mutta ei siinä ollut muuta vaihtoehtoa kuin laittaa se seisomaan pihalaatoitukselle pissaamaan sireenin juurelle. :D Mitähän tuokin uni tarkoittaa?! :D

Nyt taas töiden pariin…

2 thoughts on “Hyvä Obama! :)

  1. Voihan mahdoton, minkälainen uni sulla! =oD Kyllä ne välillä ovat niin huvittavia. Olisikin kiva tietää, että mistä ne tulevat ja mitä kuvaavat. Välillä on aikoja, kun unia näkee hirmuisesti, sitten taas toisinaan tuntuu, ettei ”ehdi” niitä näkemään – tai siis ei ainakaan muista. =oP

  2. Oliko aamulla Deean lirautus lattialla? hehe… Tai sitte se alaston poika oli teidän tuleva kummipoika. :)
    Mää oon kans nähnyt kauheesti unia viimeaikoina, mutta ne kaikki on kamalia puolipainajaisia töistä. Mielummin katselee ihan superhäiriintyneen outoja unia kuin painajaisia töistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.