Kamalan hyllyn purku

Jee, saatiin nyt purettua se meiän makuuhuoneen kammottavan iso ja synkkä hyllysysteemi. :) En ole siitä lainkaan tykännyt ja nyt se on onneksi poissa. Tai toistaiseksi tossa ”hallissa” palasina (hehe, ei olla keksitty tuolle yhdelle välihuoneelle nimeä, joten se on halli) mutta päätyy siitä pian jonnekin muualle. Tällainen se oli:

Näyttää ehkä sitä livenä näkemättömän silmissä viattomammalta kuin oikeasti. :D Mutta se on valtavan leveä ja ylettyi ihan kattoon asti. Nyt samainen paikka näyttää tältä:

Koko makuuhuone muuttui välittömästi valoisammaksi ja avarammaksi. Tuohon saadaan nyt alkaa metsästää valkoisia lipastoja vaatteita varten. Tuossa oikealla näkyvien peiliovien takana on kyllä vaatekaapit (iso kaappi joka on välisenällä jaettu kahtia) mutta sellanen lipasto olisi kätevä sukille, alusvaatteille ja muulle pienelle.

Haluaisin ehkä myös sellaisen pienen pöydän tuonne makuuhuoneeseen, jossa voisi ehostaa itseään. Ei voi sanoa meikkauspöytä kun meikkiä kuluu niin vähän (nassuun päätyy aamuisin vain kosteusvoide, meikkivoide ja puuteri, ripsiväriäkään en tarvita yleensä kun on luonto hoitanut ripsien värjäyksen). :) Mutta sellanen pöytä, joku jakkara ja peili. Sellanen olisi kiva. :)

JOS muistetaan ensiviikolla mennä maaliliikkeeseen, ostetaan tela, niin saan maalata yhden palasen päätyseinästä maalilla, joka on hankittu jo kesällä. Sävy on kai joku sellainen syvä tummanpunainen, tai jotain sellaista. En mä enää muistaa niin tarkkaan mitä me valittiin. Telalla sen kuitenkin saa huomattavasti iisimmin maalattua kuin jollain pensselillä. Kun se projekti alkaa, laitan siitäkin kuvia näytille! Ja kun makuuhuone on valmis, tulossa kuvia koko huoneesta.

Aika harvinaista muuten, että lauantaina kirjoittelen blogiini, kun tuntuu että aina nää päivät jää väliin. Nyt on aikaa istahtaa koneen viereen kun odottelen että perunat kiuhuisivat (teen niistä perunamuusia, jonne laitan sekaan persiljaa) ja Ville valmisti hirvenlihapadan, joka nyt uunissa valmistuu pikkuhiljaa. Saadaan oikein juhlaruokaa lauantai-illan kunniaksi. :) Ja ruoan ja ruokalevon ja koiralenkin jälkeen päästään saunomaan ja lillumaan ammeessa. Ihanaa!

Viimeyönä taas nukahdettiin sohvalle molemmat. Syötiin iltapala ja piti vain hetki siinä sohvalla vielä köllötellä, mutta kuinkas taas kävikään. Ite hoipertelin puoliunessa sänkyyn joskus puoli kahden aikaan varmaan, mutta Ville ei herättelystäni huolimatta tullut perässä. Heräsin kolmen aikaan ja menin taas herättelemään Villeä. Ei muuten, mutta voisi olla aamulla aika kipeä niska kun nukkuu sohvalla istuma-asennossa pää huonossa asennossa. Sain mä miehen liikkeelle onneksi sillä kertaa.

Ai niin, pitää vielä näyttää pari kuvaa. Ekana mun jouluruusuni, jonka posti toi torstaina. Siinä on jo nuppujakin, joten alkanee kukkia piakkoin. Tuo on monivuotinen kasvi, toivottavasti saan sen pysymään hengissä pitkään!

Ja istutin eilen talvipuutarhaan istutettuja kukkasipuleita myös sisälle ruukkuun. Kokeilu tämäkin taas. :) Ja jottei tuo ruukku olisi tylsän näköinen jos sipuleilla kestää tai jos ne eivät lainkaan herää eloon, saadaan silti jotain vihreää…

Joo, ne on ruohon siemeniä! :) Miksei voisi keskellä harmaata syksyä laittaa kasvamaan jotain vihreää yhtä lailla kuin keväälläkin?! Tulee sitten ainaskin hieno ruohikko meille!

Nyt katsomaan miten ne perunat voivat, josko pääsisi pian jo tekemään muusia niistä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.