Kortteja ja presidenttejä ja talvirenkaita

Eilen illalla jumituttiin katsomaan kultasilmäistä Bondia ja sitä ennen tehtiin ruokaa ja sitä ennen laitoin uusia tuotteita kauppaani tuntikausia Villen ollessa satamassa, joten jäi se uusilla kynillä leikkiminen vielä tekemättä. Jos huomenna vaikka ehtisi niihin paneutua. Tänään kun posti toi uuden leimasinsetinkin taas (Hero Arts, iik!), niin noihin pieniin kuviin olisi hyvä treenailla…

Posti toi tänään ihania luontopostikorttejakin, tällä kertaa siis ihan itelleni. :) Tuli myös toinen ihana korttiyllätys, kun yksi korttifirma lähetti näytekappaleita korteistaan, jotta voin valita mitä haluan tilata kauppaani myyntiin. Kuvittelin saavani vain jokusen näytekortin ja ehkä jonkun esitteen koko valikoimasta, mutta sieltäpä tulikin koko valikoima (viitisenkymmentä korttia) ihka aitoina kortteina. Mainiota palvelua! Aidoista korteista kuitenkin parhaiten näkee millaisia ne ovat – ja se tekee myyntiin valittavien korttien poimimisesta entistäkin hankalampaa. Upeita kortteja! :) Pitää tässä illan aikana vielä valinta tehdä ja laittaa huomenna tilausta eteenpäin.

USA:n presidentinvaalitkin ovat mielessä, nettiselaimessa avoimena valmiiksi jo sellainen sivu josta voi seurata äänien tuloa vaikken tiiä millon jotain infoa tuonne alkaa edes tulla. :) Obamalle toivon voittoa, McCainin papparainen ei vain ole mitenkään iskenyt. Ja olishan se jo aikakin saada muu kuin valkoihoinen presidentti USA:lle, vai mitä? Kun F1-mestaruudenkin voitti tummaihoinen! :) Se McCain on niin kauhean vanhakin, ihan kalkkis.

Mun mersu kävi tänään talvirengastuksessa. :) Hassua kun nyt kun nastat ratisee alla, oikein jo odottaa pientä liukkautta kun saa vähän luistatella takavetoisen pikkuauton perää. :D No, kyllä sekin keli vielä tulee. En mä silti risteys+liikenneympyräliukkautta odota, mutta ton meiän ohi menevän tien risteys on kiva vähän liukkaana!

Kääk, jännittää vähän jo millaiset ukkelit BB-taloon tänään astelevat. Pari tuntia vielä odoteltavaa, niin sitten sen näkee. Ihan outoa vaan näin myöhäisessä vaiheessa tottua vielä uusiin naamoihin, mutta niillä nyt tuskin on mitään voittomahdollisuuksia elleivät sitten ole jotain ihan supertyyppejä. Tai jos nyt tulee jotain vanhoja asukkeja, kun odotin niitä jo viime kerralla kun taloon asteli kaksi tytsyä. We’ll see…

Nyt menen leikkimään hyvää vaimoa. :) Tiskikone pitää täyttää loppuun, laittaa pestyä pyykkiä kuivausrumpuun, laittaa ehkä uutta pyykkiä pesukoneeseen ja jos vaikka sitten vielä putsaisi marsun ja pupun häkit. Tekemistä riittää… Villen ohjelmassa on akun vaihto Bentleyhyn (Poju olisi niiiiiiin halunnut siihen autoon hypätä tänään, kauhea vetovoima, ymmärtää hienojen kaarojen päälle!) ja sitten herra alkaa tota isoa allasta puhdistaa. Pikkuammekin (pikku ja pikku) pitää vielä kolmannen vai neljännen kerran tyhjentää, kun putkistoista on tullut mönnää sitkeesti veteen. Nyt tuon viimeisen vaihdoin jälkeen sen pitäisi vihdoin olla käyttökunnossa, jes!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.