Maanantaissa taas

Maanantaissa taas

Tänä aamuna olisi todellakin tehnyt mieli jäädä nukkumaan kun herätyskello herätti. Väsytti niin mahdottoman paljon! Aamulenkki vähän virkisti, mutta pari ylimääräistä nukkumistuntia olisi tehnyt hyvää.

Töissä odotti onneksi paljon laskuttamista ja muuta puuhaa, niin ei tarvinnut vain pyöritellä peukaloitaan. Vielä pitää nuo laskut pistää kuoriin, sitten on tän päivän hommat täällä tehty. Nyt syömisen jälkeen on hyvä pitää vähän ruokalepoa, on tuo laskujen kuoriin laittaminen sen verran rankkaa ettei täydellä mahalla voi tehdä, hehe! Blogiin kirjoittelu puolestaan ei ole niin rankkaa. 😉

Perjantaina jo mietin, että työpaikan joulukaktusvanhus varmaan maanantaina jo kukkisi – ja niin kävi! Yksi kukka jo auki ja toinen aukeaa pian. On tuo vaan kaunis kukkija, kannatti sitä muistaa syksyn mittaan kastella. Kotijoulukaktus on vielä talvipuutarhassa, pitäisi siirtä se huoneenlämpöön, niin alkaisi sekin varmaan pikkuhiljaa kukkia.

Kokosin aamulla tollasen paperitelineen, mikä lie se nimeltään onkin. Ostettiin se Biltemasta lauantaina. Mukana tuli myös sellanen kiva teline johon voi laittaa vaikka postikortteja ja pari pientä koria jotain pikkukamaa varten. Villelle oltiin ostettu jo aiemmin Ikeasta samanlaisia paperitelineitä pari kappaletta. Ville huomasi ekaa kootessaan, että sehän on aivan samanlainen kuin tuo mun Biltema-versio, ainoastaan väri on vähän erilainen. Mulla musta, Villellä tummanharmaa. Hassu sattuma. 🙂

Postikin toi maanantain kunniaksi kivoja juttuja. Apinakaupasta tuli tilaus, jonka olin ihan unohtanut tilanneeni vaikka tein tilaukseni puolitoista viikkoa sitten. 😀 Kuoresta löytyi ihania nappihaaraniittejä (Making Memories):

Talvisia sabluunoita (Pebbles Inc.):

Ja iiiiiihania pöllöleimasimia (C.C. Design Rubber Stamps):

Tänään on päästävä taas askartelemaan! Ainakin yksi atc-kortti saa luvan syntyä näiden innoittamana!

5 Responses »

  1. Onpas kaunis kukka. 🙂 Mun joulukaktus sitten otti ja lahosi tai siis yksi haara juuresta katkesi erään kerran ja sen jälkeen kaktus sai kyytiä. Ehkä mun pitää sitten ostaa uusi. 😀

  2. Tiedätkö, että kuinka eroaa toisitaan joulukaktus ja pääsiäiskaktus? Vai onko kyseessä peräti yksi ja sama kasvi, jolla on kaksi eri nimeä?

  3. Jutta – osta ihmeessä uusi 🙂

    Marika – sama kasvi mun käsittääkseni. Pääsiäiskaktusta myydään vaan eri aikaan kuin joulukaktusta. Meillä ainaskin kukkii kaktus sekä jouluna että pääsiäisenä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.