Miksi maanantaiaamut on keksitty?

Taas sellainen aamu, ettei millään olisi jaksanut avata silmiään ja nousta sängyn lämpöisestä maailmasta pois. Herätyskello soi seitsemältä, mutta siirrettiin herätystä vielä puolella tunnilla. Olisi voinut siirtää samantien parilla tunnillakin. ;)

Deealla oli taas hauskaa aamulenkillä, tunki pää edellä hankeen kuin mikäkin myyrä. Ihana! Mielellään mäkin lumihangessa kyllä kieriskelisin jos olisi kunnon varustus päällä, ettei menisi lunta vaatteitten sisään mistään kolosesta. :D Harmittaa vaan suunnattomasti, kun keskiviikosta alkaen pitäisi ilman mennä plussan puolelle ja alkaa sataa räntää ja lumet sulaa ja maailma muuttuu kamalaksi… PÖH! Pitää nauttia näistä parista pikkupakkaspäivästä vielä!

Autoa oli kiva kaivaa lumihangesta töihin lähtiessä. Sitä lunta vaan riitti ja riitti! Onneksi tiet oli aurattu jo aikaisin aamulla, niin pääsi vaivattomasti tuon piiiiitkän työmatkan ajamaan. ;) Siksi meen autolla sen pari sataa metriä, kun raahaan töihin sen verran aina rompetta, että se rompemäärä yhdistettynä hemmetin liukkaaseen alamäkeen tai puisiin portaisiin ja korkosaappaisiin… ei hyvä yhdistelmä! Ellei sitten halua välttämättä katkoa luitaan ja halkaista kalloaan. Ei kiitos!

En vielä huomannutkaan kertoa lauantai-illan kauhunhetkistä. Ville tuli ennen saunaan menoa sanomaan mulle, että vintiltä kuuluu askelia. Mä heti väitin vastaan että ei voi kuulua, ei siellä voi olla ketään! Ville vaan sanoi että varmana kuuluu, tuu ite kuuntelemaan. Ja mähän menin vaikka pelotti niin maan hemmetin paljon… Sieltä todella kuului askelia, IIIIIK! Pikkuinen paniikki ryömi sydämeen. :/ Heti ekana tuli mieleen että siellä on joku ihminen, joku pommimies tai pyssymies tai joku ilkeä ihminen. KÄÄK! Mä sitten sanoin Villelle että jos siellä on kissa, meiän Vito tai joku muu joka on sinne mennyt sillon kun tikkaat oli katosta laskettu alas kun Ville siellä ylhäällä kävi, muttei Ville siihen uskonut. Onneksi pian kuului ”miaauuuuu” ja helpotus oli suuri. Vitohan se siellä oli, jäänyt raukka vangiksi. Uskalsi onneksi tulla ne tikkaat sieltä alas ite ettei tarvinnut sitä kantaa. Mutta kyllä pelotti sillon kun kuului niitä askelia…!!

Jottei aivan kuvaton postaus tule, niin tässä Deegun nukkumiskuva eilisillalta. Neiti otti taas vähän rennosti. :)

2 thoughts on “Miksi maanantaiaamut on keksitty?

  1. *hihittelee* voi että miten IHANA kuva!!! Eläimet ovat kyllä ihan uskomattoman suloisia nukkuessaan :). Hmm… miten ne teidän kilpikonnat nukkuu?

  2. Nukkuvat eläimet on ihania :) Mitenköhän kilpparit mahtaakaan nukkua… En mä tiiä! Kai ne köllöttelee vedessä tai sitten puun päällä pinnalla tai jotain…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.