Mitään pahaa en oo tehnyt…

Eilen Ville kävi vintillä puhallusvillojen seassa katsomassa olisiko hiiriä jäänyt loukkuihin kiinni, kun katolta kuuluu joskus hiirulaisten juoksua ja ollaan viety loukkuja sinne. Kaikista tappavista loukuista oli herkut viety mutta yksikään ei ollut lauennut. Ja ainoasta elävänä pyydystävästä löytyi tällainen:

Pieni suloinen hiirulainen. Onneksi ei ollut jäänyt kuolettavaan loukkuun, niin pääsi takaisin luontoon. Ja kenties jonkun muun riesaksi.

Näitä elävänä pyydystäviä loukkuja pitäisi varmaan hommata pari lisää, jos hiiret aikovat tuolla vintillä yhä viihtyä. Kivempi niitä kuitenkin on elävänä saada kiinni. Söpöjä kun ovat. :)

3 thoughts on “Mitään pahaa en oo tehnyt…

  1. Voi kun toinen on niin hellyyttävä ja söpö.. Mä jos ostaisin hiirenloukkuja, niin varmaan juuri tuollaisia, ettei ne pikkuiset liiskaantuisi.. :) Musta oli aivan kamalaa lopettaa yksi hiiri, kun Tyyne oli sellaisen syksyllä metsästänyt pihalla ja jättänyt kitumaan kukkapenkkiin. Ihan sydäntä riipaisi kun täytyi lopettaa se isolla kivenmurikalla, ettei joutunut kauempaa kitumaan :(

  2. Onhan tuo söpö otus :) Ne elävänä kiinni ottavat loukut tai ehkä paremminkin ansat on niin paljon kivempi vaihtoehto kyllä. Musta ei varmaan olisi lopettamaan kituvaa eläintä. Tai pakko kai jos ei muuta vaihtoehtoa olisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.