Mukava viikonloppu

Nuorempi veljeni Kimmo tuli eilen Anninsa kanssa meille vierailulle ja olikin taas tosi kiva ilta! On aina niin mukavaa viettää aikaa hyvässä seurassa, mutta silti vaan tulee niin harvoin ihmisiä kutsuttua kylään. Mutta K+A tulevat ehkä vielä ennen joulua vierailulle uudestaan. Jos tuolta kaukaa muutaman sadan metrin päästä tänne joskus eksyvät. ;)

Ruoaksi tarjottiin ihan uutta kokeilua. Kahta erilaista uunikalan versiota. Ei olla edes kalaa uunissa ennen valmistettu kuin vissiin kerran. :D Mutta molemmista versioista tuli tosi hyvää! Ja sellanen pussijauheesta ja maidosta tehty valkoinen tillinen kastikekin oli tosi herkullista. Oli oikein juhla-ateria, hihi. Ei me tollai ikinä panosteta kun vaan meille itellemme tehdään ruokaa, mutta vieraiden tullessa on kiva kehitellä kaikkea uutta ja maukasta.

Ilta jatkui ihmettelemällä kaikkia meiän eläinlapsosia ympäri taloa. Niitähän riittää! Loppuilta meni vielä Wiin parissa, kun Kimmo kokeili Driver-peliä, jota mä en ole oppinut hallitsemaan. Ei se niin hankalaa sitten ollutkaan ja mäkin tänään pelailin ja sain parit tehtävät suoritettua. Kimmo+Anni myös opastivat mua Wii-pointsien kanssa ja piti heti ostaa 1000 pistettä ja aikani mietittyä päädyin lataamaan niillä pisteillä WiiWare-pelin Home sweet home. Se on sellanen sisustuspeli, ihan kivaa ajanvietettä. Olisin tahtonut jonkun SuperNintendopelin, mutta kun ei ole sitä classic-ohjainta, jolla niitä pelejä pelataan. Pitää saada siis sellainen ohjain! Wii Fit-peliä pelasin myös hetken aikaa eilen, pitää siitäkin ottaa taas tapa. Kesällä pelasin sitä joka ikinen ilta jos vaan iltaisin mökillä oltiin.

Tänään nukuttiin ylellisesti melkein puoli yhteentoista! Ihanaa! Deealla ei ollut mitään haluja edes sillon vielä herätä, mutta jaksoi neiti nousta MEIÄN sängystä ja lähteä lenkille. Nukkui taas koko yön meiän kaverina, vierastaa omaa sänkyään varmaan siksi kun dumpattiin vaaleanpunainen sydäntyyny pois, mutta kun se oli niin likainen ja reikäinen. Ei sitä voi enää koneessa pestä kun tursuaa täytteet pihalle. Pitää varmaan hankkia uusi sydän.

Mentiin Raumalle sitten kun oltiin saatu ittemme kuntoon. Kierrettiin neljä huonekaluliikettä, muttei näkynyt mitään läheskään sen tyylistä lipastoa mitä me haluttaisiin makuuhuoneeseen. Pitää varmaan mennä pönkimään antiikkiliikkeitä, kun ei sellasia varmaan myydä ihan normiliikkeissä mitä me halutaan. Löydettiin sen sijaan kahdet uudet pussilakanasetit, sellaset itämaishenkiset. :) Ne sopii hyvin sänkyyn ja uuteen seinään!

Rauman reissun jälkeen syötiin pienimuotoinen pikkujouluateria. Mä kyllä ajattelin että vasta jouluaattona haluan nauttia ekaa kertaa lanttulaatikkoa, mutta kiusaus oli liian suuri. Keitettiin perunaa ja niitten seuraksi uunissa kuumeni lihapullat ja lanttulaatikko. Ja Ville tahtoi jouluherneitäkin eli niitä purkkiherneitä ja olihan nekin ihan superhyviä! :) Herkullinen ateria! Jonka jälkeen katsottiin sitten vihdoinkin Sinkkuelämää-elokuva. Pitkä, mutta hyvä! Tykkäsin tosi paljon! Eikä pituus haitannut lainkaan, kun tykkäsin siitä sarjastakin! Ihanaa hömppää lauantai-iltaan. :)

Elokuvan jälkeen lenkki ja sitten kaivettiin esiin jouluvalot. Pitää niille taas etsiä paikkansa. Väsäsin myös pannaritaikinan ja hetki sitten käytiin se uunista pois ottamassa. Seuraavaksi päästään taas vaihteeksi saunaan ja kylpemään. :) Ja sen jälkeen sitten pannarin kimppuun, nami!

Jottei jäisi kuvattomaksi tämä postaus, niin kuva Deegusta tältä viikolta. Heitin vahingossa viltin Deen päälle kun lähdin sohvalta jonnekin. Ja ei tyttö siitä mitään välittänyt, jatkoi vaan uniaan tyytyväisenä. :)

2 thoughts on “Mukava viikonloppu

  1. Onpas teillä ollut mukava viikonloppu tai no eihän tää ihan vielä ole päättynyt… Me katottiin kanssa kerran se sinkkuelämää elokuva kun tahdoin pitää piiitkästä aikaa elokuva-illan ja tykkäsin kanssa paljon siitä. Mikakin kattoi sen nukahtamatta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.