Perjantain kunniaksi taas uusi auto :D

Tästähän tulee ihan tapa, joka perjantai lähdetään ajelemaan johonkin kaupunkiin ja päädytään allerkirjoittamaan auton ostopaperit. :D Aijai, eihän meillä pian ole varaa enää ruokaan kun kaikki rahat menee perjantaiautoihin! No, ehkä tää oli toinen ja viimeinen perjantaiauto tällä kertaa. Joo, sovitaan näin.

Tänään jouduttiin heittämään hyvästit mun vanhalle SLK:lleni. Oli kyllä vähän outoa jättää se sinne vieraaseen paikkaan vieraiden ihmisten hoiviin. Mutta kaippa se siellä pärjää. :) Onneksi mulla on toi uudempi samanlainen lohtuna. SLK:n tilalle hankittiin tällanen kaara:

Sehän on Jeep Wrangler. Söpö symppis kaara. :) Oli kiva huristella tuolla kotiin Tuusulasta. Vaikka näkyvyys oli aika ajoin surkea hirmuisen sumun takia. Miksi tollasella pakkasella (alimmillaan -7 astetta) oli sellasta sumua?! Nähtiin tosi iso hirvikin hyvin läheltä. Seisoi vastaantulevien kaistalla ja meni tien yli meiän edestä. Nähtiin se ajoissa ja tyyppi käveli ihan rauhallisesti hengitys hyöryten tien yli, ettei mitään vaaratilannetta tullut. :) Mutta sen jälkeen kyllä kumpikin kytättiin hyvin tarkkaan näkyykö muita otuksia. Nähtiin me vielä yksi – kettu metsän rajassa. :)

Sellanen päivä tänään. Seuraavaksi saunaa pesemään ja sitten saunomaan. Jos tämä luissa ja ytimissä oleva palelukin saunassa katoaisi. :)

One thought on “Perjantain kunniaksi taas uusi auto :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.