Talvipuutarhassa tapahtuu

Talvipuutarhassa tapahtuu

Tehtiin talvipuutarhatöitä taas vaihteeksi. Viriteltiin uusi pumppu puroa pitämään elossa ja istuttettiin sipuleita. Ihan kokeilu vaan alkaako kukkasipulit elää omaa elämäänsä tuolla puutarhassa. Ainakin amaryllikset sen tekevät, joten ehkä nuo muutkin tapaukset. 🙂

Niin, ruokittiin sarvisammakkoakin taas ruutanalla. Naminami, herkkua! 😀 Otin videon siitä ruokintasessiosta ja laitan blogiini kunhan edistyn sen verran. Tässä kuvassa kaveri (täähän oli mun naistenpäivälahja) on jo tyytyväisenä maha täynnä kalaa.

Vangitsin kameralla myös ilkeän ötökän, mää en yhtään tykkää näistä! Mutta on se hyvä kun puutarhassa elelee kaikkia ötöjä, niin saa puutarhan asukkaat ruokaa.

Sitten vähän kukkaloistoa… Kolme kukkaa siellä nyt kukkii. Amaryllisten kukintaa odotellessa… Niin ja jos joulutähtikin joskus taas kukkisi.

Sattumalta lattialammesta (turvalammikko puutarhan lattialle joutuville otuksille) bongasin kylkiluuvesiliskon. Näitä näkee aika harvoin kun vedessä elelevät.

Ja Joonas-punakorvakilpikonna kun oli kuivalla maalla, otin kaverin käsiini. Ihan järjettömän painava otus onkin verrattuna uusiin konnavauvoihin!

Tässäpä näitä otuksia taas. Odotan jo innolla pikkukilpparien ulkoiluhetkeä. 😀 Ne on niin söpöjä! Eilen kun annettiin kavereille ekaa kertaa ruokaa, heti maistui hyvin molemmille!

2 Responses »

  1. Voi miten ihanaa nähdä kuvia talvipuutarhasta! Nousi samantien hymy korviin, kun sivu aukeni eteeni 🙂 Ihania otuksia, etenkin tuo sammakko jonka silloin maaliskuussa sait naistenpäivälahjaksi, on kyllä niin suloinen tapaus! 🙂

    Onko siinä lattialla oleva lammikko siis sitä varten, että mikäli eksyvät lattialle, niin eivät pääse enää takaisin omaan altaaseen, niin voivat mennä pulikoimaan siihen lattialla olevaan? Joutuuko ne sitten aina siirtämään siitä takaisin sinne jonnekin? 🙂

    Melkoinen möhkäle tuo Joonas, kun vertaa uusiin kilppareihin, hihii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.