Vaavi syntyi!

Eilen illalla olin juuri tullut saunasta ja suihkusta, kun puhelin soi. Tiesin ettei kukaan muu mulle siihen aikaan voi soitella kuin Mikko-veli ja tää rouva sitten juoksenteli pyyhe päällään äkkiä puhelimen luo. Ja sain kuulla ilouutisia, pikkuihminen oli vihdoin päättänyt syntyä! Me saatiin siis kummityttö, mustatukkainen pikkuihminen. :) Ihana juttu! Oli sitä jo sunnuntaista asti malttamattomasti odoteltukin. :) Nyt sitten pitää ootella että saadaan jossain vaiheessa nähdä se pieni ihminen…

Tehtiin eilen illalla iso urakka eläintenhuoneessa. Siivosin Laura+Leevi-oravien terraarion. Aina harmittaa kun pitää tossa purujen tyhjennyksessä rikkoa kavereitten hieno pesäkin, joka on tehty sukista, koirakarvoista (se sitoo purua tosi hyvin) ja muusta vastaavasta. Onneksi oli odottamassa lisää hylättyjä sukkia, yksi paidan hiha ja sellasta kuitua, josta hamsterikin tykkäsi pesää rakentaa. Saavat kyhätä uuden nukkumispaikan. Ja kun vielä vähän FURminoisi Pojua, niin saisi sitä pohjavillaakin rakennusaineeksi. Se FURminator on kyllä tehokas karsta, saa pohjavillaa irtoamaan helposti. Juuri tossa maanantaina (vai sunnuntaina) sitä taas käytin sen aikaa kun Pojua huvitti olla FURminoitavana.

Niin, oravian kodin siivouksen lisäksi tyhjensin vihdoin sen terraarion, jossa hamsteri asui ennen kuin muutti hienoon häkkiinsä asumaan viimeisiksi elinviikoikseen. Ja putsattiin kunnolla myös iso akvaario/terraario, jossa hiiret aikanaan asuivat (se oli toki tyhjennetty jo aikoja sitten). Oli hiukan pölyinen kenties… ;) Laitettiin sinne pohjalle hiekkaa sekä joku 10 senttiä vettä. Ja suodatin ja lämmitin. Sinne muuttaa kenties tänään joku, mutten kerro vielä kuka! :) Kerron illalla sitten jos sinne asukas kantaa tänään luunsa.

Saatiin kiva tuliaiskasa eilen anopilta, kun se sieltä Madeiralta kotiutui. Mä odotin ehkä jotain yhtä pakettia, mutta se oli saanut ahdettua paperikassin täyteen kamaa. Tosin puolet kassin tilasta vei lentokoneesta ostetut karkit. Karkasi vähän käsistä se karkkien ostelu. ;) Me saatiin (Ville siis sai) kahta erilaista toffeeta (mä en oikein toffeesta tykkää) ja sitten iso Haribo-pussi sekä iso laatikko After Eightejä. Siinä tulikin ihan jouluinen olo, kun suussa maistui After Eight ja avattiin tuliaispaketteja. :D Saatiin korkea ruukku (johon sopisi muratti kasvamaan), metallista väsätty kukko (hauska!), kauhean kokoinen luonnon materiaaleista tehty helistin (lienee koirien pelotusväline, hih) ja sellaset söpöt sandaalin malliset jutut, joihin voi laittaa osoitetietonsa ja kiinnittää sen sandaalin matkalaukkuun. Siis sellainen osoitetagi tai mikä lie nimeltään. Mun Noitapillit on vielä odottamassa mökkinaapurin luona, mutta jospa saan ne syömättöminä kotiin jossain vaiheessa. :D Anoppi oli siis mökkinaapurin kanssa reissussa.

Nyt pitänee mennä syöttämään laskuja tonne tietokoneelle, kun anoppi pyysi sen tekemään jos ehtisin sillä aikaa kun hän menee käymään mökillä. Ehkä mä nyt ehdin, kun on tärkeämmät hommat tehty. ;) Nyt kun se on taas töissä, mun hommat vähenee hurjasti. Paitsi jos se antaa mun tehdä jotain hommiaan, eikä halua kaikkea aina tehdä itse. :)

One thought on “Vaavi syntyi!

  1. Moi :) Kiitti, sitä se onkin.. Pitääkin lueskella, että mitä täältä on, kun aina välillä sattuu uusista blogeista jotain kivaa löytyä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.