Jestas mikä postipäivä!

Jestas mikä postipäivä!

Ihan kumma päivä, kun posti toi mulle vaikka kuinka paljon kortteja! Kauppaani varten kortteja putkahteli neljästä suunnasta (mm. ihan uusia retromuumeja, joulumuumeja, Stenvalleja, Suomi-kortteja sekä Saksasta kaikenlaisia kortteja). Voi kauhistus, ei lopu ainakaan tekeminen kesken jos viikonloppuna meinaa tylsää olla… Se oli ihana yllätys kun Karto on saanut uusia retromuumeja korttivalimoimiinsa. 🙂 Sitä ehkä hiukan osasin odottaa, kun niiltä alkoi noi vanhat muumit loppua sieltä jälleenmyyjien kaupasta.

Korttivuoren lisäksi posti toi Taiwanista joululahjoja kolmelle pikkutytölle (meiän molempien kummitytöille ja toisen kummitytön siskolle). Meillä on yhteensä kolme kummityttöä nyt sitten pian, kun 4.1. me saadaan vihdoin eka yhteinen kummituslapsi. 🙂 Sinooperin askartelukerhon paketti tuli myös ja yksi kirje ja neljä korttia, joista kolme oli postcrossing-kortteja ja yksi swap-botin kautta. Lisää näitä postipäiviä, kiitos! 🙂

4 Responses »

  1. Ihania nuo retromuumit!!! Onko sinulla muuten viivi ja wagner kortteja kaupassa? Oih, pitää käydä kyllä joskus ostamassa nuo kiroileva siili kortit. Hitsi että ne on ihania!

  2. Laura – Viiviä ja Wagneria en ole saanut myyntiin, mutta olisi kyllä kiva niitäkin saada… mainioita kortteja! 🙂

    Marika – jee! 😀

  3. Oih, mun on niin pian laitettava retromuumitilaus tulemaan! <3
    Mulla on ollut ihan ihmeellinen postiviikko, joka päivä jotain kivaa, esim. kirje, kortti tai paketti :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.