Pää tarjottimella

Pää tarjottimella

Deea keksii aina mitä parhaimpia tyynyjä itselleen. 😀

Olo oli tänä aamuna vihdoin vähän parempi, elämä voittanee taas. Vaikka alilämpö olikin jo melkein puolitoista astetta, mutta kaippa termostaatti jossain vaiheessa palaa normitilaan. Urheasti kävin aamulla pikaisesti pihallakin koirien kanssa todetakseni että tänään ei vielä parane ulos mennä. Heti alkoi sattua kurkkuun ja keuhkoihin ja korviin.

Ville on alkanut vaikuttaa vähän kipeältä, tauti varmaan tarttunut. 🙁 Toivottavasti tulen terveeksi ennen kuin Ville kipeäksi, muutan tulee koirien ulkoiluttamisesta tuskaa.

4 Responses »

 1. Se on aina kurjaa, kun melkein väistämättäkin tarttuu yhden jälkeen toinenkin, ellei tämä ole jo joskus elämässään sairastanut sitä virusta. Meillä on onneksi aika hyvin käynyt silleen, että ollaan tultu peräkkäin kipeäksi, eli toinen ollut sitten jo terveenä hoitamassa elukoita, kun toista viedään. Toivottavasti säkin siellä pääsisit terveiden kirjoihin mahdollisimman pian! 🙂 Kiitoksia muuten vielä siitä joulupaketista! Ihana kun siinä lehtiössä on beagle kannessa! Se taikapyyhe on tosi kiva, en ole niitä nähnyt sitten lapsuuden! Joku päivä leikin sillä, se on kiva sitten katsoa kun se kasvaa pyyhkeeksi! 😀

 2. voi miiaa, ikävältä kuulostaa sun tauti. kunpa se siitä kohta katoaisi ja saisit taas olla terve. Kiva kun olit käynyt mun luona kylässä (blogikylässä nimittäin)
  Kiitos kun tykkäsit mun tekemistä lahjoista. Kiitos myös vielä sulta saamistani ihanista lahjoista.
  Paranemista ja hauskoja pelihetkiä.
  -Pia
  ps. elkku kans keksii mahtavia tyynyjä itselleen, mutt joku tyyny aina pitää olla.

 3. Marika – Hra L näyttää sittenkin pysyvän terveenä, meinasi tauti tulla mutta se taisi nujertua. Jee! Kiva kun tykkäsit pienestä jouluylläristäni! 🙂

  Hanna – parempaan suuntaan onneksi koko ajan ollaan menossa. 🙂

  Piipero – koiria ei varmaan paljon haittaa millainen se tyyny on, kunhan nyt joku sopivasti osuu pään alle. 😀 Kiitos sullekin lahjoista vielä, toivottavasti nähdään pian! Kunhan saisi taudin ekana nujerrettua kunnolla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.