Perjantai-illan kuulumisia

Perjantai-illan kuulumisia

Musta on tullut taas laiskanpulskea bloggailija. Eikö elämässä tapahdu mitään? Jaa-a, en tiiä. 🙂

No mutta eilen käytiin Turun+Raision suunnassa taas ostoksilla. Vitsit miten onnistunut reissu! Tuli hyvä mieli, kun löytyi helposti mitä etittiinkin ja ei ollut porukkaakaan paljon Stockalla tai muualla. Rakkaani sai kaksi joululahjaa, ei Ville mitenkään tiedä mitä sille ostin, ehei. Muttei tiiä tarkemmin millasia yksilöitä. Toinen liittyy pukeutumiseen tavallaan ja toinen arjen pyöritykseen. 🙂 Itelleen Ville löysi farkut, paidan ja kengät. Tuli Stockan alekupongeille käyttöä. Niin ja ostin mä vauvojen osastoltakin jotain ja jotain. En kerro mitä!

Vauvasta puheenollen, ihanaa päästä huomenna katsomaan taas pientä kummivauvaa, joka täytti eilen jo kuukauden! Tulee ihan kauhea ikävä pientä näinä aina kun on vähän taukoa näkemisessä. Pitäiskö hankkia itelle samanlainen, niin ei tarvisi ikävöidä? 😀 Pia+Juha tulee meille huomenna ja mennään sitten yhdessä katsomaan pientä. Pialla oli synttäripäivä keskiviikkona ja sitä sitten juhlistetaan huomenna meillä. Jee! Uima-altaaseen laitettiin eilen sellanen jättikokoinen kuplamuovimatto, jotta vesi lämpenee nopeemmin ja talo lämpenee ja kostuu vähemmän. Taitaa se toimia! 🙂

Niin, eilinen shoppailureissu jatkui vielä yhteen eläinkauppaan, josta Deegu sai sen uuden pinkin flexan (joo ei ole kirjoitusvirhe, flexi on flexa mun suussani toisinaan). Sitten Myllyn suuntaan ja eksyin Seppälään ja ostin kaikkea pientä kivaa. Sukkia, kylpytakin, pöllö-beauty boxin ja ihanan tuntuiset sukkahousutkin. Tuntuu hyvältä pitää niitä siis jalassa, kun tänään oli koekäytössä. Oon ihan hametyttö nykyään, en pidä housuja kuin aamulenkillä. Tilasin tänään tosin yhdet farkut (ja kaksi pitkää hametta), joten voisi farkkujakin koittaa välillä pitää. Mutta hameet rocks!

Kotiin ajettiin Laitilan kautta, vähän vaihtelua puuduttavaan normireittiin. Käytiin kaupassakin Laitilassa,  vaihtelua oman kylän kauppoihin.

Nyt illan aikana ollaan siivottu ja järjestelty kotia, kun kerran huomenna saapuu arvovieraita. 🙂 Sain taas tän mun ”kotitoimistonikin” järjestykseen. Kunnes taas parin viikon päästä se on ihan kaaosmainen?! Tai hei ei voi olla, kun tulee joulu! Pysyy paikat siistinä vähän pitempään todennäköisesti. Tai sitten kaikki joululahjat päätyy tänne ympäriinsä. Toimisto siis tarkoittaa olohuonetta, jossa mulla on toimiston tuolina ihana iso divaani. 😀 Hra L ehdotti että hän imuroisi tällä kertaa koko kodin (oooOooo) ja mä putsaisin sillä aikaa eläinten koteja. Sopihan se, ei aina ole kiva olla se imuroija, vaikka siitä hommasti ihan tykkään kyllä. Tuli taas puhdasta jälkeä marsun ja pupun koteihin. Oravilta putsasin vain vessan ja tein muita huoltotoimenpiteitä, niitten puruja ei luojan kiitos tarvi vaihtaa joka viikko!

Huomenna saa sitten vielä tehdä synttärijärjestelyjä… Mutten kerro mitä, kun sankarineiti saattaa käydä vakoilemassa aatoksiani vielä ennen h-hetkeä. Koitan muistaa ottaa valokuvia huomenna ja jakaa mahtavat partymme teidän kanssanne arvon lukijat. 🙂

Ainiin, jottei tule ihan kuvaton löpinä, niin mähän otin eilen parit kuvat kuplamuovimatosta. 🙂 Pelottava musta varjo kummassakin kuvassa, liekö mun varjo vai mikä…

Pierren ja Pascalinkin voi bongata akvaariosta. 🙂 Kutu muuten epäonnistui taas, mutta oli paras viritelmä tähän mennessä! Kunhan saavat oman akvaarion…

Saunomaan, lähtenee tää marsun tuoksukin käsistä pois, kun tavallinen käsienpesu ei auttanut. 🙂

4 Responses »

  1. Kuplamuovimatto? Siis onko se tuossa veden päällä vai niinku häh? 🙂 Siis susta on tullut hameihminen! Ihan niinkuin oikea nainen siis! 🙂 Mä olen ja pysyn takkautukkaisena poikatyttönä, hihih 🙂

  2. Miten musta tuntuu vahvasti siltä että siellä vauvakuume kasvaa koko ajan… 😉 Ei se paha juttu ole ollenkaan! 🙂 Pitäkäähän hauskat juhlat ja onnittelut Pialle! Nyt me lähtään HongKongiin tekemään joulupaperiostoksia, kunhan noi miehet saa tuolla sosepurkin tyhjäksi. 😀

  3. Vauvat on kivoja, teillekin vaan sellainen ;).

    Kunpa minäkin osaisin käyttää hameita… Kaameaa kun oon ollut vaan kotona, niin tuntuu että verkkarit kasvaa jo kiinni jalkoihin. Pitäiskin ostaa jotain uusia kivoja vaatteita, ehkä myös niitä hamosia 🙂

  4. Marika – kuplamuovimatto on joo veden päällä, kelluu siinä siis. 🙂 Ja joo, musta on tullut ihan oikea nainen. 😀

    Jutta – saattaapi olla että jotain kuumetta ilmassa on 😉 Mekin ostettiin muuten HongKongista joulupapruja, ehkä vaihdetaan paketteja joissa on tuttua paperia päällä!

    Hanna – osta ihmeessä pari kivaa hametta, niin ihastut niihin etkä enää tahdo housuja käyttääkään! Niin mulle kävi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.