Verho olohuoneeseen

Jipii!! Sain vihdoin aikaiseksi kaivaa taas ompelukoneen esiin. Alalangan vaihtaminen tuotti jälleen kerran tuskaa, mutta sain sen sentään pelittämään vähän aikaa tapeltuani. Ensin ompelin joululahjan eräälle ihmiselle, joulun jälkeen voin siitä näyttää kuvaa. Aika söpö lopputulos tuli. :)

Tuon salaperäisen ompelutyön jälkeen aloin suunnitella ja toteuttaa vähemmän salaista juttua. Ostettiin verhokangasta jo joskus aikoja sitten ja nyt vihdoin kaivoin senkin kankaan esiin ja aloin pohtia onnettomilla ompeluaivoillani miten verho kuuluu tehdä. :D Piirtelin paperille jonkinlaista luonnosta ja mittoja ja muuta. Ja sitten saksilla kankaasta oikean kokoinen palanen ja miljoona nuppineulaa kankaaseen kiinni. Ja ompelukone hurisemaan…

Kun sain ompelukseni ommeltua, enää piti vain kiinnittää ne jutut joilla verho killuu verhotangossa. Oltiin verhotanko hankittu niihin aikoihin kun se kangaskin ja kiinnitetty paikalleenkin, joten verhon paikalleensaanti oli helppoa. Ja olen tyytyväinen elämäni ekaa verhoon! Aika hyvin tytöltä, jolla oli koulussa viimeksi tyttöjen käsityötä kolmannella luokalla. ;)

Tuohon voisi harkita kenties oikealla puolelle tuuletusikkunan kohdalle sellasta pitempää hörpäkettä. Sellanen meillä on keittiössäkin ihan oikean ompelijan tekemänä.

Mitähän seuraavaksi ompelisi…? :)

2 thoughts on “Verho olohuoneeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.