Vuoden viimeisiä päiviä viedään

Vuoden viimeisiä päiviä viedään

Nopeasti aika on taas mennyt, enää kaksi päivää tätä vuotta jäljellä. Tai puolitoista paremminkin. Sitten saakin taas alkaa opetella uuden luvun kirjoittamista päivämäärän viimeiseksi luvuksi. 🙂 Aina yhtä vaikeaa!

Viikonloppuna oli oikein ihanaa säätä, kun oli pientä pakkasta ja aurinko paisteli pilvettömältä taivaalta. Käytiin molempina päivinä ajelulla ihan vaan huvikseen. Lauantaina suunnattiin Hinnerjoelle ja Lappiin (ellen ihan väärin muista näitä päiviä) ja sunnuntaina Eurajoelle. Taisi se niin päin olla joo. 🙂 Eurajoesta pitää mainita sen verran, että se on ihan eri paikka kuin tämä meiän Eura, vaikka usein ihmiset menee sekaisin ja luulee samaksi paikaksi. 😀

Nättejä vähälumisia pakkasmaisemia nähtiin paljon ajeluillamme. Kuvia ei silti tullut kauheasti otettua, jokunen sentään. Tässä pari siltä sunnuntain reissulta. Ei mitään ihmeellisiä, mutta todistusaineistoa auringosta ja lumesta.

Sunnuntaina oli taas paha taantumapäivä tän mun räkätautini suhteen. Jouduin taas lääkelaatikollakin käymään, oli pää niin tukkoinen ja kipeä. Eilen oli onneksi vähemmän nuhainen olo (ei siis mennyt enää 30 nenäliinaa vuorokauden aikana) ja toivottavasti tänään nenäliinojen kulutus on vielä pienempää. Ihmeen sitkeä nuha kyllä onkin, ei tahdo millään mennä ohi. Hiukan on myös nenu kipeä jatkuvasti niistämisestä. Kurkkukipua ei onneksi ole enää juuri lainkaan ja limainen yskiminenkin vain satunnaista. Sitä yskää johon meinaa tukehtua jos se pahaksi käy. Jee!

Eilen alkoi sitten taas väliaikaisesti arki, argh. Unirytmin palautus normaalimpaan suuntaan on tuskallista. Herätyskello soi 8:29 ja ei kyllä millään olisi edes siihen aikaan jaksanut herätä. Sama juttu tänään, melkein jopa hankalampi herätys, vaikka nukkumaan mentiin jo heti puolenyön jälkeen. Ei silti saanut aamuyöstä nukkua kunnolla, kun kissa raapi sitä hemmetin ovea. Milloin tahtoi ulos, milloin sisälle. En enää ikinä halua ulkokissaa, jos ne on vanhempana tollasia jästipäitä. Sisäkissa olisi niiiiiin paljon helpompi. 🙂

Jutta sai onneksi eilen vihdoin mun ärräpakettini, vähän myöhässä kun jouluaatto oli ja meni, mutta pääasia että meni perille. Ensikerralla kun sellaisen paketin lähetän, en usko sitä toimitusaikaa (1-3 arkipäivää) vaan lähetän suosiolla ajoissa. 🙂 Joulun aika tosin varmaan hidastaa noittenkin pakettien kulkua.

Postista tuli mieleeni, että sain eilen vaihteeksi kaksi ihanaa Postcrossing-korttia! Ei tylsiä maisemia vaan kaksi söpöä korttia!

Tuo eka on Brasiliasta ja toinen Saksasta. Ihania! 🙂 Vaikkei sammakkoja saakaan pataan laittaa, mutta silti. 😉

Nyt taidan käydä kurkkaamassa onko tämän päivän postit tulleet ja painun sitten keräämään kasaan tilauksia. Onneksi mua ei lienee tänään tarvita töissätöissä, niin ehtii tehdä muita puuhia päivän aikana. Eilen olin töissätöissä vaan vähän aikaa, ei tarvinnut kuin yksi laskelmajuttu tehdä. Kun ei kesäloman aikana palkkaakaan saa, niin mitä siellä töissätöissä turhaan istua peukaloitaan pyöritellen! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.