Askartelupäivä Pian kaa

Herättiin jo seitsemältä tänäaamuna, jotta ehdin pakata kauppani tilaukset ennen kuin lähtisin ajamaan ihanalla autollani ;) Raumalle. Ihan hyvin herääminen sujui, kun Deegu muuttui levottomaksi siinä 10 vaille seitsemän ja odottelin sitten herätyskellon soimista Deegua rapsutellen, jottei neiti Pikkarainen karkaisi minnekään pispisille. Siis sille keltaiselle nesteelle. Dee ei varmaan ikinä opi pyytämään ulos niin kuin veljensä Poju, mutta onneksi Deetä on mahdollista kuitenkin lukea.

Niin, Raumalle kun pääsin, lähdettiinkin heti kaupunkiasiat hoitamaan, jotta saataisiin sitten loppuaika keskittyä vain askarteluun. Pääsin vihdoin ekaa kertaa Taitotaivaaseen eli yllättäen askartelupuotiin. :) Kaupan täti olikin Pialta jo kuullut musta, hihi. Oli vaan saanut sellaisen mielikuvan, että olisi jopa Piaa lyhyempi ja blondi. :D Öööh… Mitähän se Pia musta on mahtanut puhua? :D Kysyy nimimerkki ”181cm brunetti”.

Mutta oli kiva nähdä se puoti ja ihailla kaikkia kivoja tuotteita. Jotain mukaankin tarttui, kaksipuolista teippiä ja sellanen kiva paperileikkuri, johon mahtuu 30×30 paperitkin, jes! Pialla itellään on sellainen ja pitihän munkin saada! Kokeilin Pian versiota sillon viime viikolla kun mun askartelukaverini tuli meille askarteleen ja se on ihan huippukätevä laite! Välineurheilua askartelukin!

Askartelukaupan jälkeen käytiin Tino’silta hakemassa pikkuputilot hiuslakkaa ja muotovaahtoa. Tino’s pelasti mut jälleen, jee!

Ruokakaupan ja ostetun ruoan (kanahampurilaisen) jälkeen päästiin askartelemaan. Otin supervähän tavaraa mukaan ja aion ottaa jatkossakin, paljon kätevämpää. :) Tein tänään kirjekuoria 30×30 papereista, kun noita isoja tulee niin kauhean harvoin käytettyä. 13 kuorta väkersin kolmen tunnin aikana. Keksin kuoriin tarrasulkijankin, siis sellaista kaksipuolista teippiä jossa on se suojapaperi mukana. Ottaa sen suojapaperin sitten vasta pois kun kuoren sulkee. Jipii! Niin yksinkertaista, mutten ole sitä ennen keksinyt!

Siinä yksi todistusaineistokuva tältä päivältä, kun  oli vissiin 8 kuorta valmiina. Eväinä 7uppia eli zuppia ja joku hassu numerokarkkipussi. Huomatkaa Pian kädessä tuo alimpana (eli kauimpana ranteesta) oleva rannekoru, se on mun tekemä :)

Oli tosi kivaa ja mukavan paljon saatiin aikaan! Ei ollut sen kummemmin mitään esiteltäviä askartelujuttujakaan kun juuri viime viikolla viimeksi nähtiin, joten ei mennyt aikaa hukkaan. Ja kun päätin että lähden siinä kolmen aikaan kotiin, niin sekin varmaan auttoi kun oli selvät sävelet. Ei tullut hukattua aikaa mihinkään.

Voin niitä kuoria vielä vähän paremmin kuvata jossain vaiheessa, jos vaan muistan ja edistyn. :)

Vaikka tää akka lähtee netin ulottumattomiin vähäksi aikaa, blogia ei silti kannata hyljätä, sillä olen tehnyt (osittain hölmöjä?) ajastettuja postauksia. :)

Ja tää taas lähtee saunomaan kera kynttilänvalon :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.