Elämäni lipasto

Tänään vihdoin se löytyi, elämäni lipasto! Se on juuri sellainen josta olen haaveillut. Juuri oikeanlaiset vetimet, tarpeeksi tilaa (leveys 150cm ja laatikoiden syvyys 50cm) ja sopivasti koristeellinen. Normi huonekaluliikkeiden lipastot on yleensä laatikkomaisia, tässä on sitä jotain josta Miia tykkää! :) Tästä tulee sellanen perintökalu, niin kuin meiän ruokailuhuoneen pari lipastoa/kaapistoakin. Ja voi vitsit kun olisi ihan järjettömästi rahaa, niin voisi ostaa samaisesta liikkeestä (Juvi-production) kauheesti kaikkea tollasta saman tyylistä… Kirjoituspöytää ja kirjahyllyä ja vaikka mitä! :) Mökillekin olisi ihana saada tuon lipaston tyylinen kirjahylly, sellanen maalaisromanttinen… Aina voi haaveilla :)

Mutta tässä se mun uusi rakkauteni kohde nyt sitten on:

Laitoin somisteeksi vielä muoveissaan olevan sydäntaulun, jonka Ville sai vaimoltaan joululahjaksi ja joka päätyy makuuhuoneen seinälle. :) Taulu näyttää kauhean pieneltä tuon ison lipaston päällä, vaikka se on oikeesti aika iso.

Nyt noi ennen vähän ällöltä näyttäneet keltaraidalliset tapetitkin näyttää paremmalta, kun tollanen romanttinen piironki on seurana. :)

3 thoughts on “Elämäni lipasto

  1. Tosi kaunis lipasto! Tykkään!
    Kävin tuolla Juvin sivuilla ja voih… Ei olisi pitänyt mennä, siellähän on vaikka mitä ihanuuksia…

  2. Tosi ihanan näköinen! Kyllä kannatti etsiä ja nähdä vähän vaivaa maksunkin kanssa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.