Loskaa siellä ja loskaa täällä

Eilen oli vielä aika talvista (kunnes alkoi vesisade), mutta tänään ei sitten enää talvelta tunnu. Lämpömittari painelee jossain +4:n tietämillä ja ulkona on synkkää ja märkää. Niin ja liukasta! Aamulenkillä sai kävellä hyyyyyvin varovasti, ettei lentänyt nenälleen loskaan. Koirien mielestä oli kai kivaa, kun oli taas uudenlaisia tuoksuja maassa, kun lumen alta on alkanut tulla nurmikkoa esiin.

Jokunen tunti hurahti töitä tehdessä ja nyt on suuri dilemma mitä tekisi tämän loppupäivän ennen kuin Ville tulee töistä. Ristipistoilla? Askarrella? Kirjoittaa? Lukea? Pelata Hospital Tycoonia? Skannata vanhoja postcrossing-kortteja? Ehkä mä jotain keksin :) Niin ja tietty aina siivotakin vois ja sellasta kivaa…

Söin äsken terveellisen päiväruoan, haha!

Leipäjuustoa/juustoleipää (mitä ikinä onkaan kenenkin mielestä) ja sipuli-valkosipuliruisnappeja valkosipulituorejuustolla. Nami! Ei tuosta ihan nälkä mennyt, mutta auttoi se pahimpaan mahan kurnimiseen ja jaksan varmaan sinnitellä iltaruokaan asti näillä eväillä. Käteviä sellaset Pirkan leipäjuustokiekot, sellasia sopivan pieniä. Niitä tulee aika usein ostettua herkutteluvälipaloiksi.

Pieni skitsahduskin maanantaihini jo mahtui, kun yhtäkkiä telkkari/tietokone/jalkalamppu yms pistorasioissa olevat vehkeet sammuivat. Tai tietokone toimii toki akullakin, mutta kuitenkin. Äkkiä ryntäys sulaketaulun luo ja siellä oli yksi sulake mennyt pois päältä. Ei silti mitään tulipaloa tai muuta havaittavissa olohuoneessa (hehheh), joten Villelle soitettuani uskalsin laittaa sulakkeen taas päälle ja palasi sähköt kiltisti kaikkiin laitteisiin. :)

Autotallihommat etenee ilmeisesti ihan hyvin. Niitä seinälevyjä ei tarvitsekaan vaihtaa kun ne on sellasta ainetta ettei ne kuumuudesta mene pilalle, ainoastaan vesi voisi ne pilata mutta kun palomiesten vettäkään ei ole päässyt minnekään seinälevyjen väliin, niin ne tarvii vain puhdistaa. Hyvä niin, pääsee pienemmällä vaivalla. Saas nähdä mitä ne tänään on siellä saaneet aikaan… Aamulenkille mennessä se niiden miesten auto oli jo tossa meiän pihalla, mutta näytti ihan kuin ne olisivat nukkuneet siellä autossa… En tiiä. :D Voi olla että niillä on joku toinen keikka ollut ja ovat sitten ottaneet pienet torkut tossa. Ties vaikka olisivat jo yöllä siihen tulleet.

Itse odotan yhä uutisia omasta autostani. Olisi jo aika se saada kotiin! Ihan outoa olla ilman autoa, kun ei voi tosta vaan lähteä jonnekin vaan pitää odottaa että Ville ehtii töistä kotiin ja mennä sitten yhdessä. Toki voin käydä Villen autoa lainaamassa kaukaa töistä (hah, tosi kaukaa) ja mennä sillä jonnekin käymään, mutta eipä mulla niin akuuttia tarvetta minnekään ole päästä.

Innostuin eilen illalla taas kaivamaan yhden ristipistopakkauksen esiin. Se oli itse asiassa vielä mökiltä tulleessa muovipussissa jokusen muun ristipistopakkauksen kanssa. :D Hyvä kun olen mökkiroinia sisältäviä pussukoita tyhjentänyt ajoissa… Mutta tässä kuva siitä mitä (siis miten vähän) sain aikaan eilisen myöhäisillan aikana.

Ei välttämättä heti arvaa mikä tosta tulee… ;) Oon kyllä ihan superhidas ristipistelijä, kun en oikein osaa pistellä niin että käsi pysyisi vain kankaan yläpuolella vaan käsi vaeltelee vuorotellen kankaan ylä- ja alapuolella. Mutta ei kai sillä nopeudellä niin väliä, kunhan tulee siistiä jälkeä.

Loppuun vielä kuva lauantailta, kun Deea näytti miten nätisti hän osaa vastustaa kiusausta. :)

Tossa se vaan istuskeli ja katteli meiän ihmisten irtokarkkikippoa. Deea ei onneksi edes kuolaa, Pojulta olisi samassa tilanteessa varmaan kuola valunut niin että sohva olisi ihan märkä. :D Lopulta Dee käänsi selkänsä karkeille ja tyytyi kovaan karkittomaan kohtaloonsa. Koiran elämä on rankkaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.