Miiasta tulee vihdoinkin kaunis!

Iih ja jiih! Vihdoin sain makuuhuoneeseen himoitsemani kauneuspyödän :) Ollaan sellaistakin etsiskelty sen jo löytyneen lipaston kaveriksi. Tää yksilö saatiin ihan ilmaiseksi tuolta tien toiselta puolelta eli anopilta. :) Soitin kantoavuksi voimakkaat veljeni ja tadaa, nyt se kaunistus on mun mun mun!! Ihailkaa!

Vähän siinä on ajan jättämiä jälkiä, mutta ei se haittaa ja sen voi joskus vaikka viedä jollekin ammattilaiselle kasvojenkohotukseen. Anoppi on tän jostain saanut joskus, pitää udella pöydän tarinaa.

Tää on kyllä ihana, voin vihdoinkin tulla kauniiksi noin kauniin pöydän avustuksella. :D Tuskin maltan odottaa että saan asetella kaikkia parfyymipulloja ja muuta tuohon… Mutta tuoli sen kaveriksi pitää vielä etsiä, tuli vaan mieleeni. :) Tiedän kyllä millaisen haluan, eri asia mistä se löytyy…

4 thoughts on “Miiasta tulee vihdoinkin kaunis!

  1. Wau! Aivan UPEA! Kyllä osaakin olla kaunis. En nyt löydä mitään muuta järkevää sanottavaa, tuo on vain niin nätti kertakaikkiaan! :)

  2. Itkettävän ihana huonekalu! :p Nuo aaltoilevat peilin tukipylväät ovat kyllä melkoinen piste i:n päälle. Lohdutan itteäni sillä, ettei mulla ois tommoselle tällä hetkellä tilaa. Tosin ainahan sitä pystyy muuttamaan, jos noin hienon pöydän vois saada… ;D

  3. Nyt kyllä olen kateellinen! Toi on hieno! Harmi kun meillä alkaa tila loppumaan ja jouduin raahaamaan meikkini yms. vessaan ja hoitaa kaunistautumisen siellä nykyään. Tahtoisin kovasti tehdä sen pöydän ääressä ja kaikkein mieluiten noin upean pöydän ääressä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.