Paljastuksia Miiasta

Pia haastoi kertomaan kuusi paljastusta itsestäni, joten tässäpä jotain tällai ajastettuna kun en itse koneen vieressä ole. Mutta eka ohjeet.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they’ve been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

  • Tykkään syödä perunat kuorineen. Aina. Sellaisinaan keitettyinä, paistettuina, keitossa. Enkä siksi että olisin laiska kuorija (saatan olla sitäkin, mutta se ei tässä ole kyseessä). Vaan kun ne kuoret ei haittaa millään tavalla mun elämääni. Tiedä vaikka ne maistuisi hyvältä peräti. :)
  • Sängyn petaaminen – siis mitä? Meillä ei sänkyä pedata. Päiväpeitto on löytänyt hyvän paikan eläintenhuoneen kaapista. En näe mitään hyötyä moisesta toimenpiteestä, kun sänkykin on niin iso että päiväpeiton käyttäminen on hankalaa. Ja päiväpeitto on tylsääkin tylsemmän kermanvalkoinen, ei siitä olisi edes mitään iloa. Kyllä meillä on joskus sänkyä pedattu silloin tällöin, mutta enää ei. Silloin harvoin kun tulee vieraita, pidetään joko makuuhuoneen ovi kiinni tai sitten sängyn peittää ihan nukkumispeitto kera hienon pussilakanan. Mutta ehkä ostetaan joku hieno päiväpeitto jos sellainen vastaan tulee ja sitä voisi sitten käyttääkin välillä edes.
  • Katson välillä Kauniita ja rohkeita. Hyi yök mikä paljastus… :D Kun se tulee Emmerdalea ennen, joskus telkkari eksyy kolmoselle jo puolta tuntia ennen Emmen alkua. Joskus olin vuosikausia koukussakin Forrestereiden elämään, mutta nykyään tulee katsottua silloin tällöin mitä siihen maailmaan kuuluu. Joskus voi mennä kuukausi tai kaksi ilman yhtään jaksoa, mutta joskus sitten taas katson useammankin jakson putkeen. Hävettää. ;)
  • Elän elämääni hirveästi tunnepohjalta. En ehkä tee mitä pitäisi tehdä, vaan mitä haluan tehdä. Ja inhoan rutiineja. Aikuisen ihmisen pitäisi kai olla rutinoitunut ja tehdä kiltisti kaikki mitä pitää tehdä, mutta… En jaksaisi harrastaa mitään säännöllisesti. Enkä jaksaisi säännöllistä työtä klo 8-16. Pitää saada olla vapautta olla ja mennä ja tehdä miten tahtoo. Onneksi näin onkin. :)
  • Rakastan haalia harrastuksiin liittyvää rompetta. Tämä ei lienee suuri yllätys. :) Välillä innostun ostamaan jonkun ristipistopakkauksenkin vaikka tekemättömiä/keskeneräisiä töitäkin on on tarpeeksi. Tuo on sentään melko hallittua, kun en päästä itseäni liian usein ristipistokauppojen nettisivuille. ;) Mutta askartelutarvikkeiden suhteen olen huonommin lieassa. Tiedän etten loppuelämäni aikana ehdi kaikkia papereita yms käyttämään, mutta silti niitä pitää olla joka lähtöön, kun ei ikinä voi tietää mitä tulee tarvitsemaan. Onneksi maltan superhienoja papereita/nauhoja yms nykyään käyttää, niin ei sentään mitään museoesineitä ole paikat täynnä, vaan ihan käyttötavaraa.
  • Mun tietokoneeni näytön yläkulmassa on toisen miehen valokuva. Siis ei oman mieheni kuva, vaan ihan toisen. Olen törkeä akka! :D Tää mies on se mun kakkosaviomieheni ja kuva hänestä peruskoulun ekoilta luokilta. Hihi! Ville tuon kuvan mulle alunperin antoi, kun löysi sellaisen kera muutaman muun kuvan. Eipä herra tiennyt että liimaisin tarrakuvan tietokoneeseeni. :D Vieraat ihmiset luulee varmaan että siinä on mun poikani kuva, tai kummipojan tai jotain. Töissä siis voivat bongata tuon kuvan, ei täällä kotona vieraita ihmisiä käy sentään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.