Huviajelua ja huivittelua

Otsikko kertookin miten alkuilta sujui. :) Mäkihypyn aikana ehdin kutoa kaulahuivia hienosta langastani jota paikallisesta kangaskaupasta löysin. Vaikka lanka on hankalan näköistä, sitä on tosi helppo työstää. Ehkä joku 1,5-metrinen huivi noista kahdesta kerästä tulee. Nyt on valmista huivia peräti 60 senttiä, sen on mulle suuri saavutus!

Tässä vielä lähempi kuva tosta huivista. Väritys on tuollainen vihreän, violetin ja keltaisen yhdistelmä.

Mäkihyppy näytti tosiaan ekan kierroksen jälkeen lupaavalta, mutta eipäs se Olmi (joo tiedän että nimi on Olli, mutta sillon kun tää kaveri alkoi hyppiä isoissa kisoissa, en aluksi saanut selvää onko se nimi Olli vai Olmi, niinpä sanon Harria Olmiksi) toisellaan onnistunut. Huono mäihä. Mutta pääasia että isossa mäessä sitten onnistuu!

Hyppelyjen jälkeen lähdettiin pimeälle huviajelulle. :) Oli varsin hyvä ajelusää, kun taivaalta ei tullut alas mitään (paitsi jokunen lumihiutale silloin tällöin) ja ajeltiin niin pienillä teillä, ettei tullut edes vastaantulijoita. Ainoa eläin joka nähtiin, oli joku pieni myyrä. Tosin mä en sitäkään nähnyt. Ajettiin yhteen periaatteessa umpikujaan metsän keskellä, olis voinut jatkaa jos olisi ollut valoisaa ja Jeepin tilalla se Defender, mutta nyt tyydyttiin vaan ajamaan takaisin se tienpätkä, jonka varrelle oli ihan hullun paljon kasattu puunrunkoja. Kirkas tähtikin (tai mikä lie) näkyy oikeassa yläreunassa. :)

Mä ehdotin jätekeskukseen retkelle menoa, mutta ei Ville sitten syttynyt mun ehdotukselleni :D Mentiin siitä ohi siis ja pikkutie johti lopulta pikatielle lähelle Biolania.

Huomenna saadaan se telkkari lopulta rahdattua, kun haetaan Köyliöstä autohallilta toimiva akkulaturi. Ja mennään tervehtimään Suvia, Mikkoa ja Neaakin, jee! Ikävä sitä ihanaista pikkuneitiä!

Tänään voisi vielä jonkun elokuvan tai dokumentin tai jonkun katsoa… Ja varmaan saunoa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.