Kortteja pitkästä aikaa

Tuntuu etten ole väsännyt kortteja ihan älyttömän pitkään aikaan. On siitä varmaan jotain kuukausi… Hui! Onneksi tänään ei ollut paljon töitä ja ehdin väsäillä peräti viisi korttia.

Ekana pojalle tehty synttärikortti, josta tulee kuitenkin yhdistetty pojan synttäri + tytön nimpparikortti, kun en olisi ehtinyt väsätä enää omaa korttia nimpparisankarille. Poikakortteja tulee tehtyä toooosi harvoin, tääkin on tällainen jonka voisi kummalle vaan antaa, tytölle siinä missä pojallekin.

Ja sitten ystävänpäiväkortteja. Nää mallit ei ole omasta päästä keksittyjä, vaikka mielellään voisin siitäkin kunnian itselleni ottaa. ;) Tilasin Englannista sellasen Basic Greyn card making kitin, Bittersweet-sarjaa. Ja tein puolet korteista valmiiksi, toiset neljä vielä odottaa. Aika ihania. :)

2 thoughts on “Kortteja pitkästä aikaa

  1. Oho. Enpä oo tämmöstä postausta huomannutkaan. Okei myönnetään että oon laiskotellut myös sun blogin seuraamisessa – mut nyt katsonkin kaikenlaisia huolellisesti!

    Niin, oikeen kivoja kortteja. Tosi kauniita värikokonaisuuksia. Tykkään tosta kun sä teet niin erityis-kokoisia kortteja.

    Mun kortteilut on kyllä ollut aika jäissä… Atc:t nyt on ainoot mitä oon tehnyt viime kuukausina… Tiedä mistä johtuu..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.