Lankakaupassa

Lankakaupassa

Käytiin Pian kanssa lankaostoksilla(kin) tänään kun Pia tänne meiän pikkupitäjään saapui isosta citystään. 🙂 Kangaskauppa myy lankojakin, eikä niitä perustyhmiä joita saa ruokakaupastakin, vaan erikoisempia. Ne oli vieläpä 40%:n alennuksella, jee!

Mun ostokseni näyttää tältä:

Tuosta oranssista (Cool Flamme) tulee pipa! En ole ikinä pipoa tehnyt, mutta Pia sanoi ettei se ole vaikeaa, joten kokeillaan mitä tuosta tulee. 🙂 Ja tuosta monivärisestä (Hjerte Garn – Up 21) tulee varmaankin huivi. Ihan huippukivaa taas kutoa, varsinkin kun on kivoja uusia lankoja! 🙂

One Response »

  1. Ihania lankoja! Mä en enää osaa tehdä noista kirjavista hapsulangoista yhtään mitään, vaikka joka kerta niitä kaupassa ihailen, jos sattuu silmiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.