Lankakaupassa

Käytiin Pian kanssa lankaostoksilla(kin) tänään kun Pia tänne meiän pikkupitäjään saapui isosta citystään. :) Kangaskauppa myy lankojakin, eikä niitä perustyhmiä joita saa ruokakaupastakin, vaan erikoisempia. Ne oli vieläpä 40%:n alennuksella, jee!

Mun ostokseni näyttää tältä:

Tuosta oranssista (Cool Flamme) tulee pipa! En ole ikinä pipoa tehnyt, mutta Pia sanoi ettei se ole vaikeaa, joten kokeillaan mitä tuosta tulee. :) Ja tuosta monivärisestä (Hjerte Garn – Up 21) tulee varmaankin huivi. Ihan huippukivaa taas kutoa, varsinkin kun on kivoja uusia lankoja! :)

One thought on “Lankakaupassa

  1. Ihania lankoja! Mä en enää osaa tehdä noista kirjavista hapsulangoista yhtään mitään, vaikka joka kerta niitä kaupassa ihailen, jos sattuu silmiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.